Aki együtt alszik a babájával, korán este lefekszik?
Sok anyuka együtt alszik a babájával. Ezek az anyukák ilyenkor mondjuk este 8-kor már ugyanúgy pizsiben együtt fekszenek be a gyerekkel az ágyba?
Ha elalszik a baba, ott merik hagyni egyedül?
Én otthagyom egyedül a szobájában, amikor elaludt. Aztán, ha az éjszaka közepén felkel, áthozom a mi ágyunkba.
Némileg gúnyosnak érzem a kérdést.
Akkor nagyon rosszul érzed, mégis mi volt a gúnyos?
Engem érdekel, mert a kislányom eddig elaludt a saját ágyában, de most annyira anyás lett, sétálgatni nem kellemes vele, így volt, hogy magam mellé vettem. Csak ő általában már este 8 körül nagyon álmos, én akkor még sehol nem tartok, se fürdés, se házimunka, ezért kérdezek tapasztaltabb anyukákat, ki hogy alszik együtt a gyerekkel.
Nem. Ő olyan 9 körül alszik el, én éjfél körül fekszem le.
Körbepakolom paplannal, párnával, hogy le ne guruljon.
És amikor felkel a baba, nem rémül meg nagyon, hogy nem vagytok ott mellette?
Mert azt olvastam, hogy a gyerekben tudatosítani kell, hogy csak addig vagyunk mellette maximum, amíg elalszik, mert ha nem, felkel és nem lát ott minket, félni fog elaludni, ráadásul a bizalmát is elveszíthetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!