Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti beadatjátok a ROTA vírus...

Ti beadatjátok a ROTA vírus elleni oltást?

Figyelt kérdés
Én nagyon félek,hogy elkapja a babám,de sajnos nem tudom beadatni,mert nagyon drága(a védőnő azt mondta,hogy 2 részből áll,1 rész 16-17 ezer Ft,plusz 1000 a beadás,szóval közel 40 ezer).De kicsit úgy érzem nem vagyok jó anya ha nem adatom be.Mi a véleményetek?
2013. febr. 10. 14:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem! fogcsikorgatva, de elő tudnánk rá teremteni, de nem fogjuk. négyen vagyunk tesók, egyikünk se volt rotás.
2013. febr. 10. 15:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Beadattam, de második babának nem adatnám be.

1, veszett drága

2, [link]

3, azóta étvágytalanabb a babám mióta ezt az oltást megkapta, persze lehet, hogy ez csak véletlen

2013. febr. 10. 15:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Én beadattam. Meg tudtuk oldani anyagilag és az ismeretségi körben is több gyerek volt, aki egy hétig volt kórházban, infúzión a rota miatt. Én ezt nem szeretném a fiamnak. De ettől nem vagyok jobb anya, mint más, csak másként gondolkodom erről a dologról.
2013. febr. 10. 17:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi nem adattuk be, sem a gyerekorvos, sem a szülész orvos nem ajánlotta. A védőnő igen, de az ő véleménye nem volt mérvadó. :)

Amúgy azért sem adattuk be, mert egyik közeli ismerős beadatta a lányának, a kislány 3 éves koráig 3x került kórházba hányás-hasmenéssel. Nem Rota volt, valami más. És nekem azt mondta a doki is, hogy a Rota csak egy a sok ilyen jellegű betegség közül.

2013. febr. 10. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!