Beadatjatok a rota-virus elleni gyogyszert?
Én nem adattam be neki.
Lehet, hogy ez is hatással lesz rá, ha a többi oltás is megviselte. Nálunk egyik oltásnál sem volt semmi mellékhatás.
Én is gondolkodtam rajta, de kezdettől fogva inkább az igen felé húztam, csak minél több véleményt olvastam annál jobban elbizonytalanodtam.
A gyerekorvosunk csak annyit mondott, hogy elég drága, a védőnőnk javasolja, mert hogy általában a Szent Lászlóban kötnek ki a gyerekek, anyósom bölcsödevezető, ők sok ilyet látnak, és ő is mondta, hogy mindenképp adassuk be, ismerőseink általában beadatták, úgyhogy ha megyünk a 3 hós oltásra jelzem a doktornőnek, hogy mi is kérjük.
Anyagilag megengethetjük, és ha már 5 éves korig elkaphatja a gyerkőc, és ezzel megvédjük a szenvedéstől (mert állítólag nagyon nagy hasgörcsöt is okoz a rota) akkor az 5 évre elosztva a 30x ezer ft már nem is olyan sok.
Testvéremnek 3 gyerkőce van, egyik sem volt beteg a Rota vírustól.
Tudom, hogy ez nem garancia, de én akkor sem adatom be.
Beadattuk és és nem lett beteg.
EÜ pénztárra vettem.
Én sokáig nem tudtam dönteni. De azután a közeli rokonságban elkapta a pici. A Szt. Lászlóba kötött ki. 4 napra. Nagyon megviselte.
Ezután beadattuk a mi babánknak. Semmi mellékhatása nem volt.
Mi is hosszass töprengés után beadattuk, bár valóban nagoyn drága, de úgy döntöttünk inkább kiadom rá a pénzt minthogy a kórházban kelljen tölteni pár napot infúzión :S
Nálunk egy kis hasfájás volt tőle, de semmi komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!