Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel tudnám jobban úgymond...

Mivel tudnám jobban úgymond kiborítani női rokonomat? Babásak vagyunk, van több is.

Figyelt kérdés

Szeretnék édes "bosszút" állni női ismerősőmnek, amiért állapotossága alatt folyamatosan szídta a kisfiamat. (példák: milyen alacsony, görbék a lábai, buta, mert nem beszél, vaksi!! mert lehet, szemüveg kellett volna, de mégsem kellett, meg sértegette a 15-18 hónapos kisfiamat)

Akkor nagyon rosszul esett.

Kisfiamnak semmi baja, tünemény, egy haláli nyugodt gyerek, 1 hós korától átaludja az éjszakát, addig 2-3 kelni kellett hozzá és 1 évig szopizott, 6 hóig kizárólagosan szopizott.

A női ismimnek is egy nyugodt kisfia született, most lesz 1 hónapos. A második héten 2-3x (mint nekem) kellett kelnie hozzá, és emiatt már sírógörcse volt. Most is kel kellni hozzá kétszer. Kiabált, ordítozott, hogy ő nem bírja idegekkel. Nem szoptatja, pedig lenne teje, inkább tápszeres az első perctől kezdve, hodgy jól aludjon a baba, meghát könnyebb tápszert adni, mint szoptatni. Ő ilyen. Neki kell a megfelelő alvás mennyiség.

Szeretnék picit visszaadni neki abból, amit ő adott.

Tudom, hogy egy megjegyzett mondatra már ugrik.

Melyiket mondanátok?

- az én babám már pár hetes kora óta átalussza az éjszakát

- én is keltem 2-3x, de én jól bírtam. (ő ilyenor már sír és ordít)

- anyatejjel, szoptatással kapcsolatban valamit.

Most azt terjeszti a rokonaink előtt, hogy az ő babája sokkal jobb baba, mint a mi fiúnk. (a hétvégén hallottam vissza). És ekkor döntöttem el, hogy megleckéztetem. Elég volt a szemétkedéseiből, főleg a fiúnk iránt, aki tényleg egy angyal baba.

Ha butaság a kérdésem, akkor bocsánat.

Köszönöm

2013. febr. 10. 13:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se kéne "bosszút állni".

Először is, mi a fenének nyeltél, amíg a fiadat szidta? Miért nem tudtál helyből visszaszólni úgy, hogy leálljon?

Akkor nyámnyila voltál, most bezzeg bosszút forralsz.

Másrészt csak rontanád a saját helyzetedet, mert a nő nem azt vágná le, hogy hű szegény Gizikének én is hányszor beszóltam, jaj de rossz voltam, hanem hogy még inkább támadásba kell lendülnie.

Ha értelmes, intelligens ember vagy, akkor nem szólsz be neki, és az ő sértéseire sem reagálsz, megszakítod vele a kapcsolatot. A rokonoknak meg engedd, hogy maguk vonják le a következtetéseket. Ha azt látják, hogy te is úgy viselkedsz, mint az a nő, akkor nem leszel előnyben.

2013. febr. 10. 16:28
 12/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem olvastam el a kommenteket, de a kérdés kapcsán egyvalami jutott az eszembe. Ti felnőtt nők vagytok vagy óvodások?
2013. febr. 10. 17:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Ne süllyedj le a szintjére. Inkább próbáld meg elkerülni a találkozást, ha meg a hátad mögött kibeszél, akkor is próbálj nevetni rajta. Ő ilyen, kész, anyósod is megmondta, hogy gonosz. Ezt mindenki tudja is ezek szerint és gondolom meg is van róla a véleményük. Hiányzik az neked, hogy rólad is rosszat gondoljanak? Gondolom nem, hiszen így is van elég bajod.

Tényleg ne foglalkozz vele, ha pedig muszáj találkozni, akkor mutasd magad kiegyensúlyozottnak, ha meg beszól, akkor próbáld meg viccel elütni az egészet vagy nem is tudom, de tényleg legyél okosabb nála. Ja és ne segítsd őt, nem érdemli meg.

2013. febr. 11. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!