Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lesz könnyebb?

Mikor lesz könnyebb?

Figyelt kérdés
A gyerkőc 7 hónapos és úgyérzem nagyon kifáradtam, kimerültem, állandóan feszült vagyok és nincs türelmem.

2013. febr. 8. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is kb ugyan ez vagyok csak az én lányom 10 hónapos!
2013. febr. 8. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

én ilyenkor 'szaranyásan' lepasszolom a kicsit, és elvonulok aludni/habos fürdőt venni.

szerencsére a férjem megérti, hogy nekem is szükségem van arra, hogy elvonulhassak.

2013. febr. 8. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:

De jó neked 2., hogy le tudod passzolni a párodnak.. nálunk ilyen nincs..:-(

Kedves kérdező, én is így éreztem magam nemrég, de szerencsére sokat javult a helyzet..hozzászoktam..:-/ :S

2013. febr. 8. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:
en pont most borultam ki a ferjemre. Egesz delutan a gep elott ult, most meg sorozni keszul. 2 honapos es 3 eves lanyaim vannak.
2013. febr. 8. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is 10 hónapos a lányom és én is most borultam ki az elmúlt hetekbe. Nagy szerencsémre épp szabin volt apa és nyugodtan rá is merem bízni a picit nagyon jól elvannak, és fogtam magam elmentem egy napra barátnőmmel. Teljesen ki vagyok cserélve fel vagyok töltődve. Muszáj volt már idegbeteg voltam...
2013. febr. 8. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Hú, akkor nem csak én vagyok ilyen! Tegnag meg előtte való nap már annyira kiborultam,h nem igaz. 7 hós a lányom,napközben alig alszik,nyűgös. A férjem azt mondta,h holnap menjek el sétálni vagy vásárolni,mert már őt is idegesíti,h feszült vagyok! :-S
2013. febr. 8. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!