Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csinálja ezt? TEljesen...

Miért csinálja ezt? TEljesen kivagyok már.

Figyelt kérdés

Az elején annyira nagyon jó baba volt, aztán 3 hónaposan amikor hasra fordult, örültem,hogy majd könnyű lesz. De azóta eltelt két hónap és egyre rosszabb. Semmi nem jó a lányomnak. Pedig azóta már visszafordul, kúszik és az üléssel is próbálkozik.

EGyszerűen még alduni sem tud egyedül.

Nem értem mi van vele. Lerakom a játszőnyegre, és max 10-5 perc, és olyan visítsában tör ki,hogy az valami hihetetlen. Teljesen bele tud izzadni. De nem éhes, nem szomjas,nincs a pelsuban sem gond. Már említettem az orvosnka is,megnézte,de nem piros a torka, a fülével is minden rendben.

Felveszem akkor mosolyog,de lerakom, már kezdi is. Lassan oda jutunk hogy semmit nem lehet tőle csinálni. Nem igazán kapkodtuk fel,amikor kisebb volt, így nem hinném,hogy fel van kapva. De már teljsen tanácstalan vagyok

2013. jan. 30. 21:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az én fiam 6 hónapos, több, mint 3 hónapja csinálja ezt. Amit itt mások is leírtak, hummog, azaz nem sír ha leteszem, de nyafog. Én mindig felveszem ha sír, sőt, szinte egész nap a kezemben van, most akarunk hordozókendőt venni, hátha segít. Én is lefekszem mellé a szőnyegre, játszom vele, de ez sem jó neki sokáig, fogni kell. A pihenőszékében sincs meg, sőt már a sétálások alkalmával a babakocsiból is feszíti ki magát, és nem lehet vele sétálni, mert ordítani kezd. Mivel panelban lakunk, és elég problémásak a szomszédaink, itthon nem is hagyhatnám sokáig sírni, de nem is sír, síkit. Most már nem is alszik, egész éjjel a babakocsiban tologatom, különben az éjszakát is átordítja...
2013. febr. 3. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!