2 napja nagyon nyugtalan az 1 hónapos babám. Nem alszik egyhuzamban többet 1 óránál, nyugtalanul alszik, jár mindene, sokkal sírósabb.2 napja adok neki Biogaia-t, lehet az zavarta meg? Már teljesen kivagyok!
Szia!
Nekem is egy hónapos a Fiam. Mi pár hete jártunk így. Elöszőr azt hittem az időjárás (front stb.) és biztos az is, hiszen megérzik Ők is. Aztán rájöttem, hogy száraz a levegő a szobájába és sokszor szomjas emiatt, ergo felébred. Nálunk is óránként fent volt, bezzeg nappal 4 órát aludt :)
Aztán vettem párásítót. Akkor jobb lett, de még mindig nyugtalan volt. Mire rájöttem, hogy tévhitek ide vagy oda, hason kell altatnom , mert Ő úgy szeret a legjobban. És láss csodát, lerakom és 4 órát alszik egyben. 2x kel fel éjjel.
Lehet, hogy ilyesmit kéne neked is megpróbálni! Ne aggódj, rájössz!
Szerintem a biogaia nem zavarhatta meg, mi is használtuk.
Viszont annyi mindentől lehet ez, hoyg lehetetlen megmondani innen, mi a baj. Ötlet:
1.büfizett-e rendesen kaja után, vagy bealudt a kajálásba és bent maradt a büfi. Az biztosan felébreszti,mert elindul a hasában a buborék és feszíti. Légy kitartó a büfiztetésben, még ha alszik is közben, mert a legtöbb hasfájás onnan ered. nálunk legalábbis. én még kaja közben is megálltam büfizni egy idő után.
2. evett eleget előzőleg?
3.nincs melege?
4. egyébként meg frontérzékenyek a babák, és most azt hiszem 3 fronthatás is volt.
Kitartás! ÉS azért véletlenül se érezd rosszul magad mer nem tudod mért sír! Idővel kitanulod a nyelvét!..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!