Miért alszik ilyen nyugtalanul 5,5hós babám nappal és éjszaka is? Olyan mintha meg ijedne! Sos! . Többi lent.
2napja alig alszik,pedig fáradt is látom rajta :-(
De még is napközben 3-4részletben alszik kb.3-4órát,és akkor is annyira nyugtalanul,mindig össze rezzen,és szaporán veszi a levegőt is!
A tegnap éjszaka is katasztrófa volt,8-11ig semmi gond nem volt,de utána 3ig kelt fél,egy óránként,kapott teát,cumit,vissza is aludt de újra kelt,aztán kivettem a kiságyból és megetettem,mellettem aludt tovább,de igy is 2óránként kelt,sírva!
Eddig úgy nézett ki a dolog hogy 8tól 3ig aludt kapott teát,aztán 5kor kelt enni,végül 7kor ébredt!
Mi lehet a baj?
Annyira szeretnék segíteni neki :-(
A citrom fű teától tényleg nyugodtabb lesz?
Köszönöm.
Nem lehet, hogy jön a foga szegénynek, azért riad meg éjszaka?!
Egyébként a napközbeni 3-4 óra jónak számít szerintem, az én kislányom 5 hónaposan már csak napi 3x aludt egy fél órát, és 1x egy órát! És olvastam is, hogy ekkortájt ennyit szoktak. Éjszaka én pedig a fogára tippelnék ennyi idősen... Sajnos ezt át kell vészelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!