Segítség, szobatisztaságban? Valamit nem csinálok jól? Teljesen kivagyok.
Nem lehet hogy fel van fázva? Ezt abból gondolom hogy 1 óra alatt 3x pisilt be. Ha betegek a gyerekek előbb bepisilnek,mert nem tudják visszatartani,még ha akarják sem. Mi is így jártunk a lányommal nemrég. Én is már gondoltam mindenfélére,aztán elvittem orvoshoz,mert mondta hogy "fáj a punija",azt hittem csak hülyéskedik,de kimutattak a vizeletében egy kis gennyt,és írtak rá gyógyszert,azóta nincs baj,továbbra is szobatiszta.
De visszatérve a fiadra,adj rá pelust,magyarázd el neki hogy még bepisil az kell neki,de attól nincs semmi baj majd ha már jobban lesz megint lehet bugyiban.
A bugyipelus nem rossz ötlet. De ha észrevétlenül pisil be,tényleg inkább kérj egy beutalót és vizsgáltasd meg a pisijét,rosszabb attól nem lesz,max. megnyugodsz és akkor tudod hogy nem beteg,nem azért pisil be. Ha visszaadod rá a pelust nem fog megkeveredni ha BETEG,ha nem beteg akkor lehetséges.
Beszél már a fiad? Nem mond semmit ha bepisilt?
Én nem adnám vissza a pelust (nem is adtam, nálunk is volt ilyen időszak).
Dackorszak küszöbén ne csodálkozz ilyeneken. Több türelem kell hozzá, látja-érzi, hogy ezzel téged idegesít és már csak azért is csinálja. Öltöztesd át minden bepisiléskor, ne lássa rajtad, hogy ezzel felidegesített. Esetleg nyugodt hangon mondd el neki, hogy ez nem volt szép dolog, legközelebb próbáljon a wc-be, bilibe pisilni, mert akkor anya is boldog, de ha a nadrágba pisil, akkor anya szomorú lesz, és nem lesz annyi ideje foglalkozni-játszani vele, mert a pisis ruhákat ki kell mosni-vasalni. Esetleg jutalmazással el lehet érni, hogy újra a wc-be pisiljen (matricázásra gondolok), vagy megpróbálhatjátok az állva pisilést, hátha az jobban tetszene neki.
Türelem, türelem, türelem....
Szia! Igaz mi a 7 hós lánykámmal még nem tartunk itt, de pont ma olvastam ezt a cikket:
édrien1978 válasza nekem nagyon tetszik :) Lehet pisire is lehetne használni valami ilyesmi mesét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!