10,5 hós lányomnál nagyon fogyóban a tejem, kb.1 hete már alig alig termelődik, bármit is csinálok. Tápszer helyett más megoldás?
Elsősorban azért nem akarom a tápszert, mert nem tud cumisüvegből, itatópohárból inni. Nem is erőltettem aztán már neki, mert a vizet hónapok óta gyönyörűen megissza pohárból. De tartok tőle a tápszer nem kellene, egyszer már próbáltam. Ahogy sajnos a tejpépek sem ízlenek neki.
Teljesen tanácstalan vagyok, és aggódom, mert kellene neki még az anyatej pótlása.
Éjjelenként eddig megszokta a cicizést, de pár napja olyan szinten nem jön semmi, hogy dobálja magát éhségében.
Első körben próbálj meg minden evés után fejni éjjel nappal legalább 3-4 napig.Mellette vegyél édeskömény illóolajat(aromax márkájú), az van ráírva , h csak külsőleg de lehet belsőleg nyugodtan(én is ittam).2-3 cseppet rakj egy pohár folyadékba, bármi lehet és idd meg szoptatás előtt.Nagyon jó, szinte rögtön érezni a hatását.Vegyél még hipp szoptatós teát, de ne a granulátumosat , mert az nem serkentő, csak szoptatós kismamáknak való, hanem a filtereset.Ebből csinálj 1 filte r fél liter vízhez. Mellé még sok folyadék.És gyakori szoptatás.Ha ez nem segít, sajnos marad a tápszer .De tehéntejet semmiképp ne adj még neki.
Sok sikert és kitartást!!védőnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!