Gyakorlott anyukákat kérdeznék, hogy az újszülött érkezéséhez milyen popsitörlőt pelenkát és fürdetőt ajánlatok?
Pelenkából Pampers premium care-t használunk egyenlőre, később átváltunk DM-es, Lidls-re feltéve, ha beválik, de most amíg még kicsi (8 hetes) maradunk a Pampersnél, ez szuper jó minőség, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Ráadásul szüléskor a Felicitas csomagban kaptunk rá kuponokat is, így nem volt annyira drága.
Törlőkendőket még most tesztelgetem.
Ami eddig rettentően jó a Libero.
Most zöld Tescos My baby-t használunk, ezzel is nagyon meg vagyok elégedve.
A Budgetes nem jött be nekünk, legközelebb Pamperst bontok fel.
Eddig mindig akkor vettem mikor akciósak voltak a törlőkendők, megéri felhalmozni belőle ha már megtaláltad a megfelelőt.
Fürdetőt nem veszek, a doki által felírt gyógyszertári fürdetőt, testápolót és popsikrémet használjuk még akár 1 éves koráig is.
Ez a legolcsóbb és ettől biztosan nem kap kiütést.
Van még Sudocrem is itthon, párszor használni kellett, ezzel is meg vagyok elégedve.
Amúgy a Johnsonsról én is azt hallottam, hogy vannak babák akik allergiás tüneteket produkálnak használat után.
Nem tudom nem e elkéstem és már babázol,de pelus Libero,popsitörlő volt többfajta én a Neogranormont ajánlom.
Fürdetéshez legjobb gyógyszertári.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!