Gyakorlott anyukákat kérdeznék, hogy az újszülött érkezéséhez milyen popsitörlőt pelenkát és fürdetőt ajánlatok?
popsitörlő és pelenkában én huggiest haszbnálok/tam... de sajna megszűnik. Így a dm baby love törlőkendő még ami nekem bevált, és libero pelenka. fürdetőből a kezdetektől neugranormont használok, és néha chiccot,
A JOhnson a legrosszabb, azt semmiképp ne vedd.
11hós lány anyukája
Pelenkából lehet venni 1-2 darabos csomagokat a müllerben, dm-ben, rossmannban. Ezeket azért javaslom mert mielőtt jól bevásárolsz, nem árt kipróbálni hogy a te babádnál beválik-e. Nálunk pl. a Libero nem vált be, kínszenvedés volt mire elfogyott egy egész csomag, abból nincs kis kiszerelés... de a dm-es saját márkás beválik, és az olcsóbb is mint a többi.
popsitörlőnek többet is próbáltam, a neogranormon volt az ami nem csak szétmaszatolja hanem le is szedi a kakit. rossmannban most akciós ha csináltatsz babakártyát.
a fürdető és a popsikrém nekünk a gyógyszertári, azt a háziorvos írja fel miután megszületett, de egy-egy dobozzal vehetsz belőle vény nélkül is hogy legyen, nem sokkal drágább. Hintőpor, alkohol is fog kelleni a köldökápoláshoz.
hát popsitörlőből szinte mindegy, nekem mindegyik jó volt, nem kell drágát venni.
pelusból mi liberót használtunk az elején, később pamperst.
Liberó lányomnál nagyon bevált+ a vonalkódokat ha gyüjtöd, be lehet váltani ajándékokra!
A legjobb popaitörlő a Gabi!
Nagyon jó az illata, a vastagsága, a nedvessége.
Fürdető gyógyszertári, testápolót nem használtunk, csak Gabi baba olajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!