Nektek mennyire szolnak bele a rokonok a nevelésbe? Nálunk vannak akik akarnának de majd én kikérem annak a tanácsát akiét akarom! Nem?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 17:02
1/8 anonim válasza:
Nekem a nagymamám ilyen :D. ha odaértünk az az első dolga hogy leellenőrzi rendesen fel van e a gyerek öltöztetve :). néha idegesítő de jót akar. mindent meghallgatok de én döntöm el mit fogadok abból meg.
2/8 anonim válasza:
Engem nem zavarnak a tanácsok. Hadd mondják. Van, hogy okosat mondanak, van amivel nem értek egyet. De egyáltalán nem zavar. Kritizálni nem szoktak szerencsére, de mindenen elgondolkozok bárki bármit mond. Nem zárkózok el.
3/8 anonim válasza:
Természetes, hogy csak annak a tanácsát fogadod meg, akinek "hiszel", akiben bízol. Én is kapok sok kéretlen "jótanácsot", a falra mászok tőlük!!! Nagyon még nem sikerült ellenszert találnom rájuk :( Viszont van akitől szívesen veszem az ötleteket, tanácsokat! :)
4/8 anonim válasza:
Szoktak. Anyósom az ász, de egyetemista sógornőm is azt gondolja hogy jobban tud gyereket nevelni mint mi. Megtanultam figyelmen kívül hagyni.
5/8 anonim válasza:
Két fületek van: egyiken be, másikon ki :)
Jól írták előttem: hadd mondják :D
Ha nagyon zavar, akkor zárd rövidre. De még az elején legyél kemény!
6/8 A kérdező kommentje:
Az voltam de nem szemtelen és mégis harag lett belőle!
2013. jan. 24. 17:33
7/8 anonim válasza:
Persze, hogy bele szólnak :) Mindig mindenkinek van ötlete mindenre.
Ahogy írták már, 2 fülem van. De azért néha én is szólok, hogy majd ezt mi eldöntjük, láthatóan nem tetszik az sem senkinek, de sokáig úgy sem tart a sértődés.
8/8 anonim válasza:
Húúúú. Nálunk is volt ilyen. A sógornőm élettársa állandóan készségfejleszetni akarta, ökörségekkel , meg tornáztatni.Járunk dévény tornára, mert le van maradva a mozgásfejlődése. Én meg közöltem, hogy bízzuk má ezt szakemberre és rám. Mert én is szoktam a gyakorlatokat itthol csinálni. Olyanokat amit mutattak nekünk. ANNYIRA nem lett sértődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!