Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek mennyire szolnak bele...

Nektek mennyire szolnak bele a rokonok a nevelésbe? Nálunk vannak akik akarnának de majd én kikérem annak a tanácsát akiét akarom! Nem?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nagymamám ilyen :D. ha odaértünk az az első dolga hogy leellenőrzi rendesen fel van e a gyerek öltöztetve :). néha idegesítő de jót akar. mindent meghallgatok de én döntöm el mit fogadok abból meg.
2013. jan. 24. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Engem nem zavarnak a tanácsok. Hadd mondják. Van, hogy okosat mondanak, van amivel nem értek egyet. De egyáltalán nem zavar. Kritizálni nem szoktak szerencsére, de mindenen elgondolkozok bárki bármit mond. Nem zárkózok el.
2013. jan. 24. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Természetes, hogy csak annak a tanácsát fogadod meg, akinek "hiszel", akiben bízol. Én is kapok sok kéretlen "jótanácsot", a falra mászok tőlük!!! Nagyon még nem sikerült ellenszert találnom rájuk :( Viszont van akitől szívesen veszem az ötleteket, tanácsokat! :)
2013. jan. 24. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Szoktak. Anyósom az ász, de egyetemista sógornőm is azt gondolja hogy jobban tud gyereket nevelni mint mi. Megtanultam figyelmen kívül hagyni.
2013. jan. 24. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Két fületek van: egyiken be, másikon ki :)

Jól írták előttem: hadd mondják :D

Ha nagyon zavar, akkor zárd rövidre. De még az elején legyél kemény!

2013. jan. 24. 17:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Az voltam de nem szemtelen és mégis harag lett belőle!
2013. jan. 24. 17:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Persze, hogy bele szólnak :) Mindig mindenkinek van ötlete mindenre.

Ahogy írták már, 2 fülem van. De azért néha én is szólok, hogy majd ezt mi eldöntjük, láthatóan nem tetszik az sem senkinek, de sokáig úgy sem tart a sértődés.

2013. jan. 24. 18:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Húúúú. Nálunk is volt ilyen. A sógornőm élettársa állandóan készségfejleszetni akarta, ökörségekkel , meg tornáztatni.Járunk dévény tornára, mert le van maradva a mozgásfejlődése. Én meg közöltem, hogy bízzuk má ezt szakemberre és rám. Mert én is szoktam a gyakorlatokat itthol csinálni. Olyanokat amit mutattak nekünk. ANNYIRA nem lett sértődés.
2013. jan. 24. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!