Nagy bün ha tápszerezem a babámat és dohányzom? Miután elszivom a cigit megmosom alaposan a kezem és fogat mosok! Mégis lelkiismeret furdalásom van!
Mi is panelban lakunk de nem a lakásban hanem mindig lemegyek! Megpróbálok leszokni róla a kisfiam érdekében!
Köszönöm a válaszokat!
Én egy nem dohányzó anyuka vagyok. Én azt sajnálom h. a babád nem érezheti anyu finom illatát csak a cigi füstöt. Mert hiába mosol kezet és fogat, a bőrödbe ivódik a füst. Én mióta szoptatok még parfümöt sem szeretek nagyon használni mert úgy érzem h. nagyon tömény (izzadásgátlót azért használok). Sajnos egy dohányzó nem fogja megérteni h. milyen büdös és gyomorforgató tud lenni egy dohányzó ember bőre. Annak idején a párom leszokott miattam a cigiről. Pedig naponta elszívott 1 vagy 2 dobozzal. Gondolom Te sem dohányoztál a terhességed alatt. Akkor miért gyujtottál rá ismét? Ezzeket ne szemrehányásként nézd hanem egy új nézőpontként, a babád nézőpontjaként. Dönts a babád érdekében úgy, ahogy jónak látod.
Aki pedig rossz szemmel nézi, h. a baba érdekében válaszoltam, az nyugottan lepontozhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!