Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknek messzebb laknak a...

Akiknek messzebb laknak a nagyszülők, milyen gyakran találkoztok?

Figyelt kérdés
Anyósomék 50 km-re laknak tőlünk, és általában mi havi egyszer szoktunk menni hozzájuk, és ők is egyszer, vagy kétszer jönnek hozzánk egy hónapban. Azért havi egyszer megyünk csak mert autónk sajna nincs, és csak vonattal tudunk menni. Úgy volt most hétvégén megyünk, de ez elmarad mivel a kicsi beteg lett, lázas, és náthás is. Hozzáteszem én is beteg vagyok. Anyósom ma dühöngve felhívott, hogy ezt hogyan képzelem, hogy nem megyünk haza hozzájuk, mert biztos én rendeztem így hogy betegek legyünk, hogy ne kelljen menni. Meg hogy egy csomó mindent összevásárolt a kicsinek gyümölcsből, meg stb. Egyébként ők elvárnák azt hogy mi minden héten utazzunk a gyerekkel, pedig ők könnyebben jönnek kocsival. Azt mondja alig megyünk haza hozzájuk, és ez az én hibám. Ti hányszor szoktatok menni egy hónapban a nagyszülőkhöz?
2013. jan. 23. 12:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nekem az a válasz tetszett a legjobban, hogy ha már beteg szegény gyereked, miért nem jönnek ők, és hozzák el a sok gyümölcsöt, egyen egy kis vitamint a gyerek így betegen. És tényleg miért nem? Ezen is látszik, hogy marhára nem érdekli őket, hogy betegek vagytok, csak hogy ő nekik jó legyen, merottvanazunoka. Hívd fel, és mondd meg neki, hogy sajnálod, hogy nem tudtok menni, de a fiad/lányod fontosabb, mint az ő kényelmük. Ha ennyire szeretnének veletek találkozni üljenek be az autójukba és jöjjenek el. Ha viszont ennyire nem képesek a beteg unokájukért, hanem inkább a beteg menyüket vádolják meg azzal, hogy megbetegítette a saját gyerekét, akkor te többet nem is mész. Ennyi.
2013. jan. 23. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!