Ti melyik pelussal vagytok a legelégedettebbek 4-es méretben?
Figyelt kérdés
A Libero volt a favorit, de a slimfit nulla, a régit nem gyártják már. A Huggiest kivonják Magyarországról. A Mülleres Beauty Babyt Is átalakítják, így azt sem lehet kapni. Adjatok tippeket milyet vegyek, mi a legjobb??? Pampers annyira nekem nem jött be.2013. jan. 22. 13:01
21/27 anonim válasza:
Mi a Pampers active baby-t használjuk, sose folyt ki belőle semmi. Csodálkoztam is, mert előtte a sárga csomagú Pamperst használtuk és az többször is átázott.
22/27 anonim válasza:
Fúú bajban vagyok én is.Mi lányom pici kora óta huggiest használunk.Nem tudom mi lesz velem ha kivonják.:( Imádom ezt a pelust.4est használunk jelenleg és még soha nem volt baleset.Az éjszakát is kibírja.Most a megszűnése miatt nagy akciók vannak. Az Auchanban 2990 Ft minden mérete. Szóval én beraktározok belőle amennyit csak tudok.
23/27 anonim válasza:
Müller saját márkás pelusa,és a pampers
24/27 anonim válasza:
Nálunk nappalra gazdaságos pelus van. Nyuszis-fogalmam sincs milyen márka. Vagy Dada! Éjszakára pedig Pampers, Libero vagy Huggies, ez attól függ melyiket tudom akciósan megvenni. ;-)
Én még nem is hallottam hogy a huggiest kivonják.
25/27 anonim válasza:
Nekünk a rossmannos vált be...azt használjuk most is! Szeretem, mert azzal még nem volt baleset...Pampers-től kipirosodott a pici feneke. Jó volt még a Dada is.
26/27 anonim válasza:
Libero bugyipelus. Drága, de sokkal jobb!
27/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Ha valakinek eszébe jut még valami nyugodtan írjon.
2013. jan. 29. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!