Hány textilpelusra volt szükségetek? Nem tudom mennyit vegyek. Van ahol 10-et, van ahol 30-at mondanak. Pelenkázva eldobható pelussal lesz. Nektek mennyi kellett?
én 10 db textil pelenkát vettem
elég volt.
most is annyit fogok venni, novemberben érkezik a kistesó
attól függ mennyit büfizik ilyesmi,nekünk elég volt..
20 db vettem. 5-öt félre raktam, hogy ha megyünk orvoshoz, védőnőhöz legyen ami szép, nem foltos, nem bolyhos, nem sárguló be.
1 volt a baba feje alatt a kiságyban, ha bukna, ne a lepedőt kelljen cserélni.
1 volt a babakocsiban alatta, a Mózes matracát azzal terítettem le.
1 volt a hintában a feje alatt, ha bukna ne kelljen a huzatot mosni
1 volt a hordozóban a feje alatt, mert abban mindig izzadt
A maradékot pedig büfizéshez használtuk, sokat bukott, így egy pelenka egy etetésre, volt elég, mert utánna savanykás szaga volt, vagy lehányta.
Mindig mosás Alatt voltak, na meg mikor elkezdtük hozzátáplálni, az etetőszéket, meg a gyereket is azzal takartam le, mert a gyümölcs foltok nem nönnek ki a ruhából!
Én 30-at vettem, mert nem akartam 2 naponta mosni! :)
Kell a kiságyba, babakocsiba, szopinál, szájtörölgetésre.Én a pelenkázóra is azt raktam, sőt még magamat is azzal tömte ki éjjelente, mert nem egyszer keltem arra hogy minden tiszta anyatej körülöttem.Később, amikor lányom már mozgolódott akkor kellett a játszószőnyegre, mert oda is vissza bukott.
Nem bántam meg, hogy ennyit vettem.Amikor már nem kellett a pici lányomnak, akkor pedig befogtam takarítani.Nagyon jó nedv szívó, így használom ablakot tisztítani, és konyharuhának is a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!