Hány textilpelusra volt szükségetek? Nem tudom mennyit vegyek. Van ahol 10-et, van ahol 30-at mondanak. Pelenkázva eldobható pelussal lesz. Nektek mennyi kellett?
Én 10 db-ot vettem.Ebből 5-öt még nem is használtam.Az én babám nem igazán bukik,szinte soha,így mindig tiszták maradtak a textil pelusok.Ha meleg van ezzel szoktam betakarni.
Szóval szerintem babája válogatja.Kezdetnek vegyél 10-et ha meg több kell akkor apa elmegy a boltba és vesz.
Én 20-at vettem. De sűrűn kellett mosnom, hogy legyen, úgyhogy még vettem 10-et. Anyatejes a Kisfiam, eleinte annyi tejem volt, hogy itthon éjjel-nappal pelus volt betéve a cicimhez. Szoptatás közben is volt egy a feje alatt, mert nem győzte nyelni, meg a másik cicimhez is, mert abból is ömlött a tej. Meg kicsit bukni is szokott. Kellett a kocsiba is, a pelenkázóra a feje alá, a kiságyba a feje alá (most a melegben azzal is takarom be).
Szerintem egy 15-öt vegyél előre, aztán majd meglátod.
4 hónapos Kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!