én az ALDI mylove pelusait használom, 2399.- 56 db-os, 3-mas méret. Én a 7 kg-os kislányomra még ezt használom.
A pampers narancssárga állandóan kiszivárgott, a DM-es babylove mintha rajta sem lett volna, a libero nekem túl műanyag, és a tescos-tól egy ismerősöm kisfiának kiütései lettek. Így nagy nehezen akadtam rá erre, és azóta csak ezt használom. Nekem nagyon bevált, és az ára is elfogadható!
Köszi!A pampers jó,de csak akkor veszem ha akciós, a liberó nagyon drága, ráadásul nekünk a comb gumírozásnál ereszt :(
2012. máj. 22. 13:57
4/11 anonim válasza:
Bár nagyobb méretűt használunk már, de mi is nagyon szeretjük az Aldisat. Olcsó és (nekünk) jó.
2012. máj. 22. 14:14
5/11 anonim válasza:
Nekünk a dm-es babylove bevált.
2012. máj. 22. 14:16
6/11 anonim válasza:
Huggiest próbáltad már?Lányomra az 5-ös kell,az 60db-os és 2800ft a Tescoban.
2012. máj. 22. 14:17
7/11 anonim válasza:
Müller saját márkás pelusa is nagyon jó.1890ft.
2012. máj. 22. 14:42
8/11 anonim válasza:
Szió,
én a mindennonek.hu oldalon találtam 2 ilyen pelust, azóta csak azokat használom. Az egyik a bebish, nappal használjuk, az 39ft/db, a másik a pine, az 48 ft/db, azt meg éjszakára használjuk, mert jobb a nedvszívó képessége. :)
2012. máj. 22. 15:08
9/11 anonim válasza:
Mülleres pelenka 42 Ft./db. Szerintem nagyon jó. Meg nálunk van a pelenka.com-nak boltja, vannak 100db-os peluscsomagok az 40 Ft. alatt van. De inkább otthonra valós szerintem (sűrűbben kell cserélni). Gumis, légáteresztős, még mintás is de mégsem egy Pampers.
2012. máj. 22. 15:26
10/11 anonim válasza:
Lemaradt, hogy ők árulnak éjszakai pelust is, az jó elmenősnek is, mert az jó sokat bír.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!