Milyen eldobható pelenkát javasoltok 6 hetes babára, hogy ne csurogjon mellé a kaki a lábánál lévő elvileg szigetelő gumirozásnál?
Figyelt kérdés
Liberót próbáltam: nem szigetel a lábánál egyáltalán, ha oldalt fekve alkot, tuti kifolyik belőle. Pampers a másik, amit most használunk, de az meg nem elég nedvszivó belül, bár a lábánál ok... Mivel minden nagy csomagokban van, jó lenne pár tippet kapni :)2009. máj. 11. 17:13
1/16 anonim válasza:
En a HUGGIES-ra eskuszom, nekunk az valt be.
2/16 anonim válasza:
Minden babára más pelus jó.
Az én lányomra például jó a Libero, de mire rájöttem, elhasználtam többfélét is. Sajnos próbálkozni kell :(
4/16 anonim válasza:
Én is a Huggies 2-est használom. Szeretem. Lassan már a 3-as következik. Korábban meg az 1-es volt. Egyszer adtam rá Liberot, egyszer Pamperst, ajándék termékminta. Össze sem hasonlítható a Huggies-zal.
7 hetes baba anyukája
5/16 anonim válasza:
Teljesen igaz, hogy minden babánál más válik be. Nekünk kifolyt a pisi kaki a Huggiesból és a papmersből is, a libero vált be.
6/16 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm, gyorsak vagytok!! Akkor próbálkozunk a további teszteléssel, kezdve a javasolt márkával :)
2009. máj. 11. 17:19
7/16 anonim válasza:
Nekünk egyedül a Huggiesnél volt az, hogy a babám combijánál kifolyt a kaki. Igaz nem egy husis combú baba. Nekünk a Pampers vált be és a gyakori peluscsere.
8/16 anonim válasza:
Nekem a Huggiesből és a Liberóból is kifolyt, most vettem egy csomag Pamperst, hátha :(
Lassan mosodát nyithatok, annyit sikálom a kakis ruhákat.
9/16 anonim válasza:
Nekem csak a HUGGIES vált be.Az a legjobb legalábbis nekünk.És ráadásul nem is drága,és tök jó pofa mici mackós mintája van,nem mintha a minta számítana,hisz úgy se látja senki,de azért aranyos.Pampersből rögtön kifolyt a pisi és a kaki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!