Milyen eldobható pelenkát javasoltok 6 hetes babára, hogy ne csurogjon mellé a kaki a lábánál lévő elvileg szigetelő gumirozásnál?
Amikor kisebb volt a lányom,tudott olyat rotyizni,hogy szinte teljesen midegy volt milyen pelus volt rajta.Azok a pelenkák,amelyeknek nem volt derék gumirozása nekünk egyáltalán nem vált be,nyakig kakis volt az esetek 80%-ban.Tehát nálunk nem a comb gumírozás volt probléma.Ami viszonylag jobb volt az a Huggies,Libero,Tesco színes.Amióta eszünk szilárdat azóta jobb a helyzet,ugyanezt a hármat használom,estére kap Huggiest(Liberót most nem,mert vastag)napközben meg Tesco-t.
Próbálj többet,én vagy 8 félét kipróbáltam mire döntöttem.Próbáld ki a Happy pelust,úgy emlékszem az jól gumirozott,hátha beválik.
Mi is rengeteget probaltunk,nekunk a Pempers-bol folyt ki,raadasul allergias is lett a pempersre,aztan jott a tobbi de vegul a Libero valt be.
Ki kell tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!