Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kezdjek két teljes csomag...

Mit kezdjek két teljes csomag 2-es pelussal? Blokk nélkül sehol nem cserélik be ugye?

Figyelt kérdés
Pampers és Libero.
2012. jan. 3. 22:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Add el a vaterán, vagy várjál, hátha jelentkezik itt is valaki megvételre.

Teljes árat már nem fogsz érte kapni, mert akkor inkább a boltba megy az ember, de még mindig jobb olcsóbban eladni, mintha a sarokban állna.

2012. jan. 3. 23:00
 2/12 anonim ***** válasza:

Nincs babaváró ismerősöd, rokonod, akinek odaadhatnád?

Vagy a védőnőt kérdezd meg, van-e a környéketeken, a körzetben olyan korú kisbabás anyuka, akinek eladhatnád, illetve akivel elcserélhetnéd (ő venne cserébe nagyobb méretet).

2012. jan. 3. 23:01
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Tescóban be tudod cserélni.

Ha azt mondod náluk vetted és nincs meg a blokkja, de nem kell pénz hanem nagyobb pelust viszel helyette, akkor nem fognak akadékoskodni.

Fogd egy figyelmetlen férjre, stb.

Azért előtte nézd meg, hogy az adott pelus van-e náluk. :)

2012. jan. 3. 23:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket, nagyon bosszant, csak vettük autómatikusan. Közben meg hipp-hopp kinőtte a lányom...
2012. jan. 3. 23:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Szólj a védőnőnek, hogy tud-e valakit. Nálunk lehet hirdetést is kirakni a faliújságra.
2012. jan. 3. 23:18
 6/12 anonim ***** válasza:
szia milyen arban adnad el a 2ot?
2012. jan. 3. 23:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Ajándékozd el ismerősnek, ha van olyan "méretű" gyereke, akire passzol pelenka és van valamilyen alkalom (névnap vagy hasonló), mert ez mindig jó ajándék. Vagy vidd el valamiféle szeretetszolgálatnak. Vagy ha pénzt is szeretnél érte, akkor add el aukciós oldalon vagy közeli ismerőstől kérdezd meg, hátha.
2012. jan. 3. 23:50
 8/12 anonim ***** válasza:
73%

elmész, veszel egy csomag 3as pelust mondjuk a dm-ben.

másnap visszamész, hogy véletlenül 2est hoztál el, kicserélheted-e.

tudom nem szép, de én így csináltam egyszer :S

2012. jan. 3. 23:51
 9/12 betta55 ***** válasza:
100%

Szia!

Nálam is ez van, hogy rajtam maradt egy kettes méretű tescos pelus.Próbálkoztam én is blokk nélkül visszacseréltetni, nem tették meg.Vettem nagyobbat, hogy majd azzal a blokkal, de rá van írva jan.1.-től, hogy midi,mini,maxi és hány darabos.Sajnos ez az út nem járható.Én ahova megyünk babanézőbe majd elviszem.

2012. jan. 4. 06:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha lesz nálatok bababörze ott is eltudod passzolni.
2012. jan. 4. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!