Mit kezdjek két teljes csomag 2-es pelussal? Blokk nélkül sehol nem cserélik be ugye?
Add el a vaterán, vagy várjál, hátha jelentkezik itt is valaki megvételre.
Teljes árat már nem fogsz érte kapni, mert akkor inkább a boltba megy az ember, de még mindig jobb olcsóbban eladni, mintha a sarokban állna.
Nincs babaváró ismerősöd, rokonod, akinek odaadhatnád?
Vagy a védőnőt kérdezd meg, van-e a környéketeken, a körzetben olyan korú kisbabás anyuka, akinek eladhatnád, illetve akivel elcserélhetnéd (ő venne cserébe nagyobb méretet).
Tescóban be tudod cserélni.
Ha azt mondod náluk vetted és nincs meg a blokkja, de nem kell pénz hanem nagyobb pelust viszel helyette, akkor nem fognak akadékoskodni.
Fogd egy figyelmetlen férjre, stb.
Azért előtte nézd meg, hogy az adott pelus van-e náluk. :)
elmész, veszel egy csomag 3as pelust mondjuk a dm-ben.
másnap visszamész, hogy véletlenül 2est hoztál el, kicserélheted-e.
tudom nem szép, de én így csináltam egyszer :S
Szia!
Nálam is ez van, hogy rajtam maradt egy kettes méretű tescos pelus.Próbálkoztam én is blokk nélkül visszacseréltetni, nem tették meg.Vettem nagyobbat, hogy majd azzal a blokkal, de rá van írva jan.1.-től, hogy midi,mini,maxi és hány darabos.Sajnos ez az út nem járható.Én ahova megyünk babanézőbe majd elviszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!