Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell tárolni a felbonto...

Hogyan kell tárolni a felbontott csomag tápszert?

Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Szobahőmérsékleten, naptól és melegtől távol tartva, valamint lezárva. Nekünk van itthon ilyen zacskó 'csipeszünk' és mi azzal szoktuk zárni. De van olyan tápszer, aminek a 'kanál' része alapból úgy van kialakítva, hogy azzal lezárható a tasak.

Egy felbontott tápszert 2 hétig lehet tárolni, utána 'megromlik' és nem ajánlatos felhasználni.

2011. dec. 18. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja, és én alkoholos filccel rászoktam írni, hogy mikor bontottam fel, azaz melyik hónap, melyik napján.
2011. dec. 18. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
A felbontott tápszer 3 hétig jó
2011. dec. 18. 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a konyhában tárolom a szekrényben. 3 hét alatt fel kell használni, de ezzel nincs baj, nálunk 2-3 nap alatt el is fogy egy kibontott zacskóval. Én a dobozra szoktam ráírni a dátumot, hogy mikor bontottam ki.
2011. dec. 18. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Én vissza szoktam hajtani a zacskót kétszer és egy csipeszt teszek rá. A saját kanalával nem jó visszazárni, szóródik róla a rátapadt tápszer. Nálunk nagyon hamar elfogy, ikreim 1-2 nap alatt elpusztítják.
2011. dec. 19. 08:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Én vettem egy visszahajtós zárral rendelkező nagyobb méretű kerámia fűszertartót, amibe pont belefért egy zacsi.

3 hét alatt bőven elfogyott.

Fény, hő nem érte és a szigetelés miatt jól zárt a tároló így sosem volt problémánk a tápszerrel.

Én nagyon nem szerettem a zacskóból meregetni a kanállal, mert mindig mellészórodott a por, így a tárolóval viszont sosem megy mellé, szerintem nagyon praktikus.

Ha már nem eszünk tápszert akkor majud lisztet, cukrot ilyesmit fogok beletenni.

11,5 hós kiscsaj anyuja

2011. dec. 19. 13:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Én mindig átöntöm egy zárható műanyag edénybe,és a szekrénybe teszem.Anno a másiknál is így csináltam,mert könnyebb kezelni,nyitni,zárni,higiénikusabb,és a pára kevésbé járja át(már ami a lakásban van).
2011. dec. 20. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!