Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Meddig jó a virsli? Szeptember...

Meddig jó a virsli? Szeptember 1. vettem egy csomag Füstlit. Ma bontottam meg. Szeptember 28-ig jó. Így felbontott állaptban is addig fogyasztható, vagy most már mihamarabb egyem meg? Meddig jó szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha már felbontottad, akkor fogyaszd el mihamarabb! Ez nemcsak a virslire igaz, hanem általában minden csomagolt élelmiszerre.
2010. szept. 16. 18:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Felbontás után már nem számit, hogy mi van a csomagolásra irva. Max 1-2 nap, és fogyaszd el.Nem olyan sok az sajna!
2010. szept. 16. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:

amikor lehetett olcsón kapni a 10 dbosat én fogtam és vettem vagy 6-7 csomaggal és bevágtam a fagyóba. ha kell akár 1-2 dbot is ki tudok venni belőle és ha szépen hagyom kiolvadni ugyan olyan mint ha most vettem volna. legközelebb talán te is kipróbálhatod és nem kell hamarkodva elfogyasztani az egészet ha egyedül vagy rá:D vagy attól félni hogy megromlik:D

sztem akár még most is lefagyaszthatod egy tiszta zacsiban...

2010. szept. 17. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!