EHETETLEN lett az ORSI virsli! Melyiket ajánlanátok
helyette?
Figyelt kérdés
Pár hónapja ettem,hát nagyon rossz volt,furcsa színű,felduzzadt és olyan mintha ilyen darált porcot ettem volna,pfújjj.... Pedig nagyon kívánom,és szeretem a virslit! :( Melyik az a virsli amelyik hasonlít a RÉGI Orsihoz vagy pedig szimplán finom? :)
2011. okt. 27. 22:28
1/10 anonim válasza:
Én Pick virslit szoktam enni, és finomnak találom.
2011. okt. 27. 22:30
2/10 anonim válasza:
A Füstli is jó.
2011. okt. 27. 22:49
3/10 anonim válasza:
Én is Füstlit veszek. Régen szerettem még a frankfurti virslit (azt hiszem, az Sága volt), de a Füstli jobb.
A párom szereti a bécsi virslit (több márkának is van bécsi virslije, nagyjából egyformák), én nem, mert annak roppanós a héja. Az íze jó, de a héját nem szeretem.
2011. okt. 27. 22:55
4/10 doboszoli válasza:
Mindig is az volt. A virslik minőségét jól jelzi az áruk.
1000 Ft alatt nincs ehető kategória. A negatív csúcs a szilveszteri akciós 280 forintos.
Az ún. juhbelesek közül érdemes válogatni, bár némelyik abból is "huncutkás".
2011. okt. 28. 05:35
5/10 anonim válasza:
én Bábolnai baromfivirslit szoktam venni, olcsóbb is és finomabb is, enyhén füstös ízű, ha nem főzöd szét, akkor roppanós is marad
2011. okt. 28. 09:59
6/10 anonim válasza:
Én a "falni jó"-t szoktam venni.
A multkor én is ugy jártam az Orsi virsilivel, hogy a lecsóban olyan gusztustalanra duzzadt, hogy iszonyat ronda lett töle a kaja.
2011. okt. 28. 13:18
7/10 anonim válasza:
Picket szoktunk venn, vagy Orsit. Orsival még nem jártam úgy,mint te. Bár, láttam már Orsi retro virslit, azt próbáltad most?
2011. okt. 28. 14:12
8/10 A kérdező kommentje:
Orsiból a retrót még nem próbáltam ezek után nagyon elment tőle a kedvem.... a Pick az tényleg nem néz ki rosszul...a Füstlinél csak annyi a baj,hogy nem szeretjük a pulykát.
2011. okt. 28. 14:18
9/10 anonim válasza:
A füstlihez hasonló a lidl-ben kapható frissli nevű virsli, akár sajtos változatban is, elég fincsi szerintem nem mellékesen fényévekkel olcsóbb, mint a füstli. Ha szereted az ilyesmit próbáld ki! A többit én sem eszem meg, mert félek a "dolgoktól" amik előbukkannak belőlük evés közben :)
2011. okt. 28. 15:05
10/10 anonim válasza:
és is a füstlit, sajtlit tudom ajánlani nagyon finomak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!