Napi két csomag kétszersült, plusz zöldség-gyümölcs, virsli kombinációja hogy tetszik?
Én nem értem, hogy ezt a szar virslit, miért akarják annyian belevinni egy normális étrendbe, tiszta röhej. Idézet a wikipediarol (amit persze józan ész szerint is lehetne tudni...):
A virsli a vörösárufélék családjába tartozó, pépesítéssel készülő húskészítmény. A húspéphez különféle változatos adalékokat, állományjavítókat adnak. Mivel az alapanyag sokszor nagy mennyiségben tartalmaz rossz minőségű húst vagy nyesedéket, néhány évtizede a fehérje arányát szójakészítményekkel szokták helyreállítani. A pépet birka belébe, vagy műanyagból készült utánzatba töltik, gyakran füstöléssel tartósítják. A pépesítésnek köszönhetően a végtermék egységes szerkezetű és színű.
Talán még egy csirkemellsonka is jobb ennél, persze ki tudja abban is mi van még a csirkemellen kívül...
Minőségi virslit (Juhbelest, vagy Füstli) vásárolunk, egyébként nem érdekel, mi van benne, szeretem és kész :)
Más vélemény?
A csirkemell sonkánál még nem gondoltál arra, hogy mekkora kamu? A csirkének hol van sonka része? :)
KB. az is annyi csirkemellet látott, mint a medvesajtnál a medve :)
Jó lesz. Nem kell olyan kifinomult kúra, próbáld meg. Esetleg spórolj még a két csomaggal is, egy-másfél cs.
Ha használ, két hét múlva, akkor alkalmazd!
Kedves első és utolsó! A hangnemedet megválogathatnád, elég primitív módon írsz, minősítve ezzel magad. A jövőben hanyagold az ide írogatást, írogassál máshová, a véleményedet már ismerjük.
Egyékbént jó kedvem van, jól telt az első nap, nem vagyok éhes, kocogtam is, most pedig megyek a jó kis megérdemelt alvásomra! :) Jóéjt mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!