Pelusos babádnál, ha pancsolni mentek, mit csinálsz a pelussal?
Persze az úszópelusra gondolok.
Ha belementek, majd egy idő után kijöttök egy kicsit, aztán megint vissza,akkor mindig kidobod az úszópelust?
Mert nyilván vizes pelusban nem lehet hagyni.
Valaki azt mondta,hogy ő ilyenkor leveszi, félreteszi száradni, addig sima pelus van a babán, majd, amikor visszamennek a vízbe, megint ráadja!
Ez így működhet?
Nekünk is van textil úszópelus is. Azt használtuk babaúszáson, az mosható, annyiszor használod ahányszor csak akarod.
Aztán vettünk sokszor eldobhatót strandra, és hosszú szállodás medencés hétvégékre. A DM-es egyszeri használat után ha meg van szárítva, olyan furcsa alakot vesz fel és bekeményedik, hogy azt nem olyan jó újra ráadni a babára.
Kipróbáltam a Huggies eldobhatót, azt tök jól meg lehet szárítani, de valóban kb 3-4 használat után már az sem az igazi.
Én azt csinálom mondjuk nyaraláskor, hogy viszek a strandra 4-5 darabot, mindig szárazat adok a babára, mert én sem vennék fel szívesen vizes hideg bugyit a száraz testemre, és ami vizes lesz, később megszárítom, de nem dobom el, kiöblítem csap alatt mint a fürdőruhát is. Annyira vastagok, hogy nem szárad meg következő vízbemenetelre, csak mondjuk másnapra, akkor újra ráadom a kislányomra.
Egy zacskónyi kb 1000 Ft, azt 2 nap alatt simán elhasználnánk, az azért anyagilag húzós. Ezért vettem moshatót is, de azt a férjem nem szereti, mert azt mondja, hogy sokan nem ismerik fel és azt hiszik esetleg, hogy sima fürdő bugyiban viszem vízbe a gyereket a vízbe és csúnyán néznek majd ránk:). Férjem kicsit paranoid:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!