Mit csinálsz most miután a babád elaludt?
:) a végtörlesztéshez töltöm ki a papírokat
(plussz itt van a hátam mögött 6 zsák ruha, amit át kéne válogatnom a kisfiaimnak, és vár 2 kosár vasalni való, de semmihez sincs kedvem)
Holnapi program a szokásos: gyors főzés, tüzelés, etetés, ciciztetés, pelusozás, bilizés után takarítás (kisfiam még néha mellé céloz), rendrakás, levegőzés, játszás, altatás...stb
3 és 25 hónapos kisfiaimmal vagyok itthon
Te?
Éppen netezek, olvasgatok...
Bocsi az offért, de miért kell ezt minden nap megkérdezni? Nem rosszindulatból kérdezem.
szia
a 2 rosszcsontom, ma nagyon későn aludt el, 9 után. / 8 körül szoktak.
Utána mosogattam, felmostam, teregettem.
Megnéztem dr.Csont - ot, közben itt olvasgattam, és a közösségi oldalakra benéztem.
Holnap: elvisszük a nagyot oviba, a kislányommal bevásárolunk a közeli piacon, boltban. Gyümölcsözünk, aztán játszunk, gyurmázni szeretnék vele. Fél 12 körül ebédel, aztán leteszem aludni, kb 3 ig alszik.
Közben: mosok-főzök-takarítok.
Utána megyünk a tesóért oviba, onnan játszótérre vagy sétálni. 5 körül érünk haza. Gyümölcs vagy rágcsa (pár szem keksz, mogyoró, dió).
6 után ér haza a férjem, 7 kor vacsi, fürdés + mese + alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!