Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálsz most miután a...

Mit csinálsz most miután a babád elaludt?

Figyelt kérdés
Gondolom már alszik a babád. :) Mit csinálsz most?? Holnapi prgoramotok mi lesz,napirend? (:
2011. okt. 27. 23:29
 1/6 anonim ***** válasza:

:) a végtörlesztéshez töltöm ki a papírokat

(plussz itt van a hátam mögött 6 zsák ruha, amit át kéne válogatnom a kisfiaimnak, és vár 2 kosár vasalni való, de semmihez sincs kedvem)

Holnapi program a szokásos: gyors főzés, tüzelés, etetés, ciciztetés, pelusozás, bilizés után takarítás (kisfiam még néha mellé céloz), rendrakás, levegőzés, játszás, altatás...stb

3 és 25 hónapos kisfiaimmal vagyok itthon

Te?

2011. okt. 27. 23:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Mogyorót és almát rágcsálok, és megpróbálom összeszedni a gondolataimat, miket kell elintézzek, mert d.u. vendégek jönnek. :)
2011. okt. 27. 23:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Éppen netezek, olvasgatok...

Bocsi az offért, de miért kell ezt minden nap megkérdezni? Nem rosszindulatból kérdezem.

2011. okt. 27. 23:42
 4/6 anonim ***** válasza:

szia

a 2 rosszcsontom, ma nagyon későn aludt el, 9 után. / 8 körül szoktak.

Utána mosogattam, felmostam, teregettem.

Megnéztem dr.Csont - ot, közben itt olvasgattam, és a közösségi oldalakra benéztem.

Holnap: elvisszük a nagyot oviba, a kislányommal bevásárolunk a közeli piacon, boltban. Gyümölcsözünk, aztán játszunk, gyurmázni szeretnék vele. Fél 12 körül ebédel, aztán leteszem aludni, kb 3 ig alszik.

Közben: mosok-főzök-takarítok.

Utána megyünk a tesóért oviba, onnan játszótérre vagy sétálni. 5 körül érünk haza. Gyümölcs vagy rágcsa (pár szem keksz, mogyoró, dió).

6 után ér haza a férjem, 7 kor vacsi, fürdés + mese + alvás.

2011. okt. 27. 23:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Mosogattam, ruhat teregettem.A lanyom este 11orakkor aludt el. Most beleptem erre az oldalra 10perc kikapcsolodasra. Aztan mosdas es lefekszem vegre ha minden igaz.
2011. okt. 28. 00:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Felmostam,vasaltam most pihenek.Holnap főzők és délután megyek a korházba látogatóba.
2011. okt. 28. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!