Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti melyik pelussal vagytok a...

Ti melyik pelussal vagytok a legelégedettebbek 4-es méretben?

Figyelt kérdés
A Libero volt a favorit, de a slimfit nulla, a régit nem gyártják már. A Huggiest kivonják Magyarországról. A Mülleres Beauty Babyt Is átalakítják, így azt sem lehet kapni. Adjatok tippeket milyet vegyek, mi a legjobb??? Pampers annyira nekem nem jött be.
2013. jan. 22. 13:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nálunk csak a Pampers vált be, a fehér és a kék/zöld, a sárga/piros az nem jó, nem rugalmas a derék része, csomag megvan a 3-asból....
2013. jan. 22. 13:47
 12/27 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

*saját márkásra

2013. jan. 22. 13:48
 13/27 anonim ***** válasza:
nekünk is csak a kék pampers.sokfelet próbáltunk,de ez a legjobb..ez amúgy szerintem egy nagyon gyerekfuggo dolog,alkat,pisi mennyiség,mozgekonysag,stb...szóval valószínűleg írhat bárki bármit,neked kell megtalalnod,ami a legjobban beválik..
2013. jan. 22. 14:20
 14/27 anonim ***** válasza:

Nekünk is a pampers a jó. Én is két gyereket pelenkázok, nem ikrek, csak kis korkülönbséggel születtek. EGy anyagi csőd a havi pelenkaadag... de ez van. Ha olcsóbb fajtát veszek, ami már annyir nem is olcsóbb, akkor meg csak moshatok, meg krémezhetem a piros seggüket....

Nálunk a Libero nem vált be, a Huggies egyenesen katasztrófa.

De ez gyerekfüggő.

Nekem is az aldis-lidl-is pelenkákat dicsérték, de hozzánk olyan messze vannak, csak pelenkáért nem mennék oda.

:))

2013. jan. 22. 15:00
 15/27 anonim ***** válasza:
DM-es Babylove nappal, éjszakára Pampers premium care.
2013. jan. 23. 08:39
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Dm babylove.vagy a pampers active baby.Vagy a fehér.

A narancssárga borzalom..kidobtam a kukába...

Liberot nem szerettem nagyon vastag...

Meg vettem a bella baby azt hiszem a neve az is jo volt de a pampers viszi a pálmát...Lidlist vettem türhető...Tesco szinest vettem nagyon nem jo...Nekem a mülleres sem volt szimpatikus...sokat probálgattam a pelusokat mert hol ez hol az mondta hogy ez sokkal olcsobb és jobb...de visszatértünk a pampers hez mindig nekem megér annyit hogy a gyerekem nem pisis mindig nem folyik ki és nep pöttyös a popi!

2013. jan. 24. 11:05
 17/27 anonim ***** válasza:
ja igen huggies premiumot is probáltam az is katasztofa de azt azért vettük probának mert aranyos a mintája...)
2013. jan. 24. 11:06
 18/27 anonim ***** válasza:
Nekünk a lidl pelus vált be... Se a Pampers se a Libero... A Huggies pedig attól függ hogy hova megyünk... A Lidl pelus árban se vészes... 630 forint a 3-as méret (16 db) és a 4-es is (14 db) Kisfiam 11 kilós és a 3-as méret jó még rá ebből pedig 9 kilóig van írva
2013. jan. 24. 11:07
 19/27 anonim ***** válasza:
Ilyen kis csomagos amit én vettem az olyan nagy csomis volt és azt hiszem dinok voltak rajta...de az a másik amit irsz a kis csomis az nem vált be nagyon merev...
2013. jan. 24. 11:19
 20/27 anonim ***** válasza:
Pampers kék és sárga csomagos.
2013. jan. 24. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!