Kb mennyi idősen mutatja meg a baba hogy a könyvben hol van pl. a kutya?
Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 18:37
11/15 anonim válasza:
kisfiam 9hónapos, kb2hete mutogatja a plüss állatoknak a szemét, nyelvét, stb, de a könyvben nem mutatja, hogy hol a nyuszi, a maci, pedig elég sokat nézegetjük a könyveket is és mindig mutogatom az állatokat.
12/15 anonim válasza:
11.vagyok, a könyvben is mutogat, de nem azt, amit kérdezek :) hanem gondolom, ami őt érdekli :)
13/15 anonim válasza:
Akkor most jövök én, az ellenpélda. :) Nem tudom, mennyi idős volt a kisfiam, de 2 éves már tuti elmúlt akkor. És nem azért, mert bármi baja lenne, hanem mert magasról tett az ilyen feladatokra. 1 éves kora környékén, ha ezzel próbálkoztam nála, megette a könyvet, és ott hagyott.
Mondjuk ő a testrészeit is későn, 18 hónaposan kezdte mutogatni.
14/15 A kérdező kommentje:
Lányom 1 éves és a könyvben még nem mutat semmit viszont ha utcán meglát egy kutyát mondja h vau vau :-)
Könyvben lehet azért nem mutatjamég mert néha w
2013. jan. 22. 08:28
15/15 A kérdező kommentje:
a játékain mutogatom neki az állatokat, néha a könyvében...
2013. jan. 22. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!