Beagle kutya és baba. Hogyan szoktattátok hozzá a kutyát a babához?
Beagle kutyánk van, kintibenti kutya, csak a konyhába jöhet be. Van másnak is beagle-je pici baba mellett? Nem volt féltékeny? Hogy csináltátok?
Megköszönném a válaszokat :)
Nekünk tacskónk van. 1 éves volt, amikor a lányunk született. Konkrétan 1 év 1 nap van a két "gyerek" között.
Nekünk csak benti kutya, mert panelban lakunk.
Mindenhova bemehet, kivéve a gyerekszoba és a fürdő.
Nagyon gyorsan megtanulta, hogy mit lehet és mit nem.
A védőnő nekem azt javasolta, hogy a 30. héttől próbáljak meg kevesebbet foglalkozni a kutyával. Ez nem azt jelenti, hogy sz.rba se kell nézni, csak ne játszunk 0-24 órán keresztül és ilyesmi.
Amikor hazajöttünk a kórházból, akkor már érezte az új illatot. Tudta, hogy valami új dolgot hoztunk haza.
Nem féltékenykedett, oda szagolt a levegőben és örült tovább nekem, hogy haza jöttem.
Másnap hajnalban, amikor szoptattam a lányom a konyhába, akkor odajött a kutyusunk és elkezdett szaglászni.
Felugrott a lábamra és a lányunk lelógó lábát megnyalta.
Akkor tudtam, hogy elfogadta a kis jövevényt.
Onnantól kezdve szépen fokozatosan találkoztak és ismerték meg egymást.
A lányunk most 15 hónapos, de imádják egymást. Imádja, ölelgeti és mindennap játszanak együtt, ami abból áll, hogy a lányunk dobálja a kutyának a labdáját.
Én örülök neki, hogy állat mellett nő fel. Nem is terveztük másképp egyébként!
Köszi szépen, hogy leírtad, nálatok hogy volt!
Nagyon remélem, hogy nálunk is ennyire könnyen megy majd!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!