Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire jellemző a versengés...

DBLOOD42 kérdése:

Mennyire jellemző a versengés a kisgyermekes szülők között a gyermek fejlődésével kapcsolatban, illetve nagyobb részben anyákra, anyákra és apákra vegyesen, vagy nagyobb részben apákra jellemző (amennyiben létező jelenségről beszélhetünk)?

Figyelt kérdés
Olyan szituációkra gondolok, amikor büszkén vagy irigykedve beszélnek a szülők egymásnak arról hogy a gyermek mennyire fejlett korához képest, például markol e már, mászik e már, stb. Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi.

2013. jan. 12. 11:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Pedig ferfiak is szoktak dicsekedni!

Ferjem kollegajaeknak es nekunk 5 nap elteressel szulettek meg a fiaink. Mar jott dicsekedni a kedves kollega,hogy az oveke mar hatrol hasra fordult es persze kerdezte,hogy a mienk meg nem?

Mondjuk sejtettem,hogy ez lesz mert olyan versengos fajtak.

2013. jan. 13. 05:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Én a férjemnek szoktam mondani hogy mások szerint is szép a lányom,mert mindenki dicséri,illetve anyukámnak szoktam dicsekedni a kislányom tud valami ujat.vagy a nagyobbak csinàltam valami jó dolgott vagy kaptak egy jó jegyet az iskolába.
2013. jan. 13. 09:34
 13/15 shona ***** válasza:
bizton allithatomhogy en ismerem a vilag legbekepzelt,es legundoritobb szuleit foleg az apa lugas mindenben igy kisajatitva a nagyszuloket is az egesz eletemet megkeseritik egy okadekok.mar azzal eleve kezdodott hogy ikreik lettek mar ezzel csak ok leteznek sajnos 10napig legalabb meselnek errol ugy hogy nem is akarlak untatni de gondolj bele ha mar valaki nem csak buszke a csaladjara hanem egyenesen azt hiszihogy ok szartak a spanyol viaszt es raadasul egyszere voltunk terhesek is az o fiaik 2honappal elobb szulettek nekem ezzel szemben egy kislanyom lett es annyiszor volt vita veszekedeshogy en csak feltekeny vagyok ez nem igaz a csaladon beul nem csak en latom igy es akozeli ismerosok es baratok is persze rajtuk kivul es meg a ferjem masik tesoja a batya is 6honapos a kisfia allandoan mamanal vannak ok is de a lanyukat es ezt a kis fiut at nem vinnem soha oda megnezhted oket a facebookon:dano karoly,dano noemi,az en nevem andrea csoka...
2013. jan. 13. 15:20
 14/15 shona ***** válasza:
valaki aki jol ismeri a kerdezot!mar irtam neki 4szer privat is nincs valasz...Kerlek segitsetek az egyik valaszomban feldultam irtam neveket is es az lenne a keresem,hogy valahogy jellezzetek neki,hogy azt a valaszt ki kene torolnie a nevek miatt,nem voltam eppen beszamithato.. kerlek segitsen valaki!
2013. jan. 17. 08:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Grat :D
2013. márc. 7. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!