Van itt olyan, akinek a babája még 10 hósan sem mászik?
Bár később kezd mászni, mint az átlag, nem jelenti azt, hogy baj van. Főleg, ha kúszik.
Az én lányom nem forgott, nem kúszott, 11 hónaposan kezdett mászni. Egészséges, most már 5 éves.
Szóval nyugodj meg! Eljön az is!!!
Az enyém is hipotón, ő 10 és fél hónaposan kezdett mászni!DE! Annyira be voltam parázva,hogy elvittem egy jó nevű neurológushoz. Szegény kérdezte, hogy most azért vagyok ilyen para, mert nem mászik percre pontosan 10 hónaposan?:) Szerinte jó,hogy ilyenkor még nem tudnak olvasni, és nem tudják,hogy nagykönyv szerint mit mikor kellene csinálniuk!:)
Nyilván van egy határ, de nem kell annyira szögesen venni,hogy na akkor ha 10 hónaposan nem mászik, akkor baj van!
Főleg, ha kúszik. Az enyém is stabilan kúszott! Utána viszont, ahogy elkezdett mászni, rá két napra felállt!
Az enyém 10 és fél hónapos, és még csak pár hete kezdett kúszni. Mászni nem mászik, csak kutyázik.
Nincs elkésve, nem minden baba fejlődik a nagykönyv szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!