Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért vagyok ilyen hülye? Ti...

Miért vagyok ilyen hülye? Ti hogy vagytok ezzel? Hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés
Olyan lustának érzem magam.Miért van az hogy most is pl.már 4órája alszik a babám,tudnám csinálni a dolgomat /takarítás/ és egyszerűen mégsem tudom rávenni magamat.Máskor az a bajom,hogy nem tudok tőle csinálni semmit,most mikor csinálhatnék,akkor meg saját hibámból nem csinálom.Ilyenkor olyan bűntudatom van.Jártam már úgy is,hogy nagy munkába kezdtem és persze akkor kel fel hamar,én meg ha csinálok valamit akkor tuti felfordulás mindenhol:D Most is egy órája beszéltem a Férjemmel telefonon,hogy megyek a fürdőbe takarítok,és azóta is itt ragadtak.Mit csináljak,hogy rávegyem magamat?Nektek is van ilyen napotok?
2013. jan. 10. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hat engem is a furdi var, megis neked irok :) vannak ilyen napok, jo egy kicsit lazitani, gyerek nelkul csak lenni
2013. jan. 10. 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Megnyugtatlak vannak ilyen napjaim.:) Van mikor lustább vagyok, persze az alapvető dolgokat megcsinálom, de ennyi.

Aztán van olyan nap, hogy egész nap pörgök máskor meg csak punyadok.

Attól félek ha jobb lesz az idő ez csak még rosszabb lesz, mert a kisfiammal többet leszünk kin.

2013. jan. 10. 14:11
 3/8 anonim ***** válasza:
mintha csak én írtam volna ki ezt a kérdést :) mikor tudnám tenni a dolgom meg se mozdulok, mikor fennvan a gyerek és rámjön a takaríthatnék, kitakarítom majdnem az egész házat :). nyugi pihenj ennyit megérdemelsz :)
2013. jan. 10. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokszor vagyok ilyen. Ma is alig vártam, hogy elaludjon, mert szerettem volna agyilag kicsit kikapcsolni egy kávé mellett. Lassan 1 órája alszik (ami ritka), de még mindig itt ülök, pedig lenne dolgom. De olyan jó üldögélni egy kicsit tétlenül...ritka az ilyen! Szóval ne aggódj, max igyál egy gyenge kávét te is!:D
2013. jan. 10. 14:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Én speciel nagyon, de nagyon szeretek netezni. A neten keresztül tartom a kapcsolatot a barátaimmal, neten keresztül beszélgetek FELNŐTT emberekkel. Amikor alszik a gyerekem olyankor tudok nyugiban leülni levelet írni, olvasni, kikapcsolódni.

Amikor leteszem villámgyoran, felmosok, konyhát rendbe vágom, kiszellőztetek, és már nyomom is a gépet. Eleinte volt ám lelkiismeretfurdalásom, mert hát miért is nem "dolgozom" a pihenő idő alatt, aztán rájöttem, hogy nekem is kijár a piehenés. Nálam ez a pihenés, van aki olvas(azt is szoktam) az anyósom takarít pihenés gyanánt. Én meg verem a gépet :-)))

Nevezzük lustaságnak, vagy aminek akarjuk, engem nem érdekel, ez az én időm. Így is kurtítom mert pl hajat csak ilyenkor tudok mosni, lábat gyantázni is.

2013. jan. 10. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:
pont itt ragadtam,pedig kismillio dolgom lenne :(
2013. jan. 10. 14:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Most én is megnyugodtam. Azt hittem, lusta vagyok, de most meggyőztetek (vagy én magam), hogy ennyi pihenés, kikapcsolódás agyban nekem is kell. Leteszem a babám aludni, villámtempóban megcsinálom a legleglegszükségesebbeket, de közben már kapcsolom is be a gépet. Levelezés, néha ügyintézés, gyk. olvasgatása, zenehallgatás :) Ha ezeket estére tartogatnám, mikor beszélgetnék a férjemmel? Mert valamikor tényleg kell a kikapcsolódás, csak úgy egyedül, senkire sem figyelni közben, csak magamra. Egész nap figyelünk valakire, ilyenkor csak magunkra, nem? Amíg viszonylag rend van, asztalon meleg étel van, család tagjain tiszta ruha van, én bizony nem idegesítem magam rajta.
2013. jan. 10. 14:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Na ma egész nap netezek :-) tegnap csomót dolgoztam, ma ez van. Ettől még lesz vacsora este. Néha lehet ilyen is.
2013. jan. 10. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!