Miért vagyok ilyen hülye? Ti hogy vagytok ezzel? Hogyan csináljátok?
Megnyugtatlak vannak ilyen napjaim.:) Van mikor lustább vagyok, persze az alapvető dolgokat megcsinálom, de ennyi.
Aztán van olyan nap, hogy egész nap pörgök máskor meg csak punyadok.
Attól félek ha jobb lesz az idő ez csak még rosszabb lesz, mert a kisfiammal többet leszünk kin.
Én speciel nagyon, de nagyon szeretek netezni. A neten keresztül tartom a kapcsolatot a barátaimmal, neten keresztül beszélgetek FELNŐTT emberekkel. Amikor alszik a gyerekem olyankor tudok nyugiban leülni levelet írni, olvasni, kikapcsolódni.
Amikor leteszem villámgyoran, felmosok, konyhát rendbe vágom, kiszellőztetek, és már nyomom is a gépet. Eleinte volt ám lelkiismeretfurdalásom, mert hát miért is nem "dolgozom" a pihenő idő alatt, aztán rájöttem, hogy nekem is kijár a piehenés. Nálam ez a pihenés, van aki olvas(azt is szoktam) az anyósom takarít pihenés gyanánt. Én meg verem a gépet :-)))
Nevezzük lustaságnak, vagy aminek akarjuk, engem nem érdekel, ez az én időm. Így is kurtítom mert pl hajat csak ilyenkor tudok mosni, lábat gyantázni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!