Ti hol-hogy valósítjátok meg önmagatok. Gondolok arra, hogy azt csináljátok, amit valóban szeretnétek és azok vagytok, akik valóban lenni akartok?
Műkörömépítő vagyok.. és mellette festek is, amit a szakmában remekül tudok hasznosítani. :) Nem titok.
Imádom csinálni, és mivel ez a főállásom, olyan, mintha hobbi lenne, kikapcsolódás.
Neked is sok sikert!
Én is szeretném a munkám,ha az valóban arról szólna,aminek lennie kellene. A vezetőség és sok kollega is nagyon gáz. Közalkalmazott vagyok szociális területen. Lehet változtatni kéne szociális munkás diplomám van. Az elemzések,ügyintézések,jogi dolgok,társadalmi jelenségekhez értek..nem tud valaki egy másik állást nekem? Ami nem csak felfújt lufi,hanem valódi eredmények is vannak.
Szerintem bármelyik alapítvány szívessen lát, kevesen jelentkeznek ilyen helyre dolgozni, mert kevés fizetés (szerintem)
Egyet tudok, de az egy zsidó alapítvány, oda kell a szármzás.(márcsak önvédelemből is, nehogy valami beteg ember kerüljön oda)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!