Ti hol-hogy valósítjátok meg önmagatok. Gondolok arra, hogy azt csináljátok, amit valóban szeretnétek és azok vagytok, akik valóban lenni akartok?
Szia,
Köszönöm a hozzászólásod,szeretek véleményt cserélni.
Rossz hír,hogy kevés a pénz (mégis mennyi 100-110 e.?)Itt egyébként érvényesül az adójóváírás vagy minimálbérrel jelentenek be és a többi kézbe? Mert az elég nagy baj lenne, ugyanis 3 gyereket nevelek egy panelben. A jelenlegi munkahelyen kb 140. e. fogok majd kapni. Csak az a baj,hogy eléggé kifúrtak már,bármikor repülhetek.
A másik a zsidókról. Én tisztelem az intelligenciájuk és szorgalmuk, sőt az ószövetséget is gyakran olvasom.
de azt tudtad,hogy mivel nem jött meg szerintük a megígért messiás, így saját kézbe vették a sorsuk irányítását,hogy hatalmas erős "királyságuk" legyen.Tényleg offenzív terjeszkedést folytatnak és nincs elegendő ivóvízük az országukban!Úgyhogy ebben az egyben igaza van annak a bizonyos pártnak,aki azt mondja,hogy pályáznak M:O: vízkészletére és szívesen hűbéressé tennék M:O.-t.
Most csak "rabszolgák" vagyunk,de majd akkor cselédek is.
Ezt most kihagyom.
Köszönöm,hogy megírtad!
Az az igazság,hogy annyira nem néztem utána,de logikusnak tűnt a gondolat. De azt az új infót nem tudtam.
Nem tudom,hogy itt neked feltehetem a kérdést vagy írjak egy újat ki.(Az elsőt választom most,ha érdekes a válasz kiírom) Azt szeretném kérdezni,hogy Jézus után folytatódott/folytatódik-e a Biblia vagy Tórának nevezik (?) írása és ,ha igen mivel.
Illetve azt,hogy mennyire fontos Isten nevének ismerete (JHVH),mert ezt a Jehova tanúi nagyon fontosnak tartják más felekezetek meg elsumákolják.
Nincs mit!:)Nos a zsidóknál tilos imán kívül kimondani vagy leírni, általában kihagynak egy betűt. Folytatódott, de ezért hívják tórának, mert nem csak az Ószövetséget tartalmazza, Hanuka például bibliában nem említett ünnep.
A templom ,,alászáll az égből" mikor eljön a messiás, ezt persze nem szó szerint kell érteni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!