Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Retrus babakocsi nagyon ciki?

Retrus babakocsi nagyon ciki?

Figyelt kérdés

Kaptunk egyet ajándékba anyóstól és olyan olcsó,gagyinak néz ki. Amúgy ilyen ,meg az állapota megkímélt. Én újat akartam,de most ezt kellene használnom,már csak azért is ,hogy ne legyen sértődés.

[link]

2013. jan. 8. 12:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
Nekem hasonló van, mint amit linkeltél, de nem ugyanilyen. Figyelj, mondhatod neki, hogy nem jó ilyen-olyan szempontból ezért azt eladod, és veszel megfelelőt. Ennyi.
2013. jan. 8. 12:57
 12/18 anonim ***** válasza:
94%

Amit belinkeltél, olyan Knorr van nekünk is! Nagyon szuper, könnyen irányítható, minden terepen átmegy. Viszont a mózes, legalábbis ami a mienkhez volt, borzasztó szűk. Persze ennek az az oka, hogy mivel ez egy sportoláshoz való kocsi, ne rázkódjon benne a bébi, ha anya fut vagy görkorizik vele. Gonoltam, jó ha ezt is tudod :) Nekünk nyáron jó volt, mert még pici volt a baba, és nem kellett sok ruha, viszont ahogy nőtt, és hűvösebb is lett, kezdte utálni, hogy nem tud mozdulni se szinte.

Amit anyósod intézett, azzal sincsen gond szerintem, teljesen használható, főleg amikor már tud ülni. Viszont ezek a fajták nem praktikusak városban. Még a Knorral sem tudtam bemenni egy csomó üzletbe, arról nem is beszélve, hogy az is rettentő nehéz, lépcsőn egyedül gyerekestől cuccokkal esélytelen. Remélem segítettem.

2013. jan. 8. 13:03
 13/18 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem ciki, nem gagyi, ha csak ez zavar, akkor használd nyugodtan, bár szerintem nem való újszülöttnek. Ha viszont anyagilag megengedhetitek magatoknak és Te új babakocsit szeretnél, akkor vegyél olyat, amilyet akarsz. Nem is értem, hogy képzelte anyósod, hogy ezt nem beszéli meg előre. Mi a szüleimtől kaptunk babakocsit, de mi választottuk ki. Ha nem lett volna elég rá a pénz, amit rászántak, akkor kipótoltam volna.
2013. jan. 8. 13:14
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Egy két ötlet nagyon jó, valamelyiket majd alkalmazom.

12-es igen sokat segítettél. Te hol vetted a Knorr babakocsit?

Igen engem is zavar,hogy meg se kérdezett. Egyáltalán nem tetszik arról nem is beszélve,hogy még azt se tudjuk fiú vagy lány lesz és a kék szín az inkább fiús. Bár a mami azt szeretne, lány nem lehet azt mondta.

2013. jan. 8. 13:24
 15/18 anonim ***** válasza:
90%

Én is egy ilyet kaptam kölcsön, csak csúnya volt a színe. :)

Amíg a mózest használtuk hozzá, addig semmi gond nem volt, aztán amikor a sportrészt beraktam, onnantól folyton sírt a kisfiam. Nagyon nem szerette, kényelmetlen volt neki. Egyszer a barátnőm belerakta az akkor egy éves kislányát (a fiam csak fél éves volt) és a kislány nem tudott elaludni benne, mert a feje túllógott a háttámlán. Nem is értem, hogy lehet így megcsinálni. Akkor tudatosult bennem, hogy ez nem lesz így jó.

Mivel én is sokat járok kocsival, vettem egy esernyőre csukható sportkocsit, ami 170 fokig dönthető. Ahogy használni kezdtük megszűnt a sírás séta közben.

Biztos jót akart az anyósod, de én is hülyét kapnék, ha egy ilyen dologban nem egyeztetnének velem. Sajnálom, hogy így alakult. :(

2013. jan. 8. 13:37
 16/18 anonim ***** válasza:
90%
12 vagyok, mi örököltük a Knorrt, Németországból hozta az első gazdája. Itthon még csak webáruházban láttam. Nekem ez volt a kedvenc kocsim. Kettőből az egyik gyerek az sportrészét nem szerette, nem lehetett úgy dönteni, hogy neki jó legyen, a másik gyereket meg ki se lehetett robbantani belőle.
2013. jan. 8. 13:54
 17/18 Atroposz ***** válasza:
91%
Nekem tetszik.
2013. jan. 8. 14:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy jártam most. Anyós kérdezte mik az elképzeléseim. Én linkeltem neki egy Bippa babakocsiról képet, ami 60ezer lett volna és én azt akartam megvenni, de felajánlotta, hogy ő fogja. Erre vett egy 10ezer forintos Retrust vagy mit és ő van vérig sértve, hogy én olyan drágát akartam. Holott ő találta ki, hogy venni akar és kérdezte mik az elképzeléseim. Erre persze nem azt vette és most én vagyok a hülye.
2013. ápr. 25. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!