Ki hallott már arról, hogy nem lehet a babáknak kamillateát adni?
Figyelt kérdés
Gyerekkorunkban kamillateán nőttünk fel. Azt állítják,hogy kiszárítja a babát, tönkreteszi a bélbolyhokat. Mi miért élünk mégis egészségesen???? Vita nélkül kérnék állásfoglalást.2013. jan. 7. 20:28
11/11 anonim válasza:
"Ha allergizál, akkor meg leállsz vele és kész."
Az a baj, hogy az allergiák nagy része nem azonnal jön elő, csak terheled a szervezet, de nincs jele, vagy az nem egyértelmű. Én nagyon sokmindenre allergiás vagyok, ételekre is, de azokat is évekig tudtam enni, sőt van olyan is, amit csak a vérvétel mutatott ki, nincs olyan jele, amit észre vennék, vagy annyira enyhe, hogy nem annak tudom be. De, a szervezetemet rombolná, ha enném.
Ha meg egyből van reakció az sokszor elég súlyos. Ezt nem szívesen tesztelném egy pár hetes babán.
Egyébként az nagyon allergizáló ételeket, pl. eper, kivi sem vezeted be 4 hónaposan, aztán legfeljebb nem adod a babának, ha gond van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!