Miért 3 centis vízben fürdeti mindenki a csecsemőt?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt látom, hogy tesznek éppen egy kicsi vizet a műanyagkádba, ami már kb 2 percen belül ki is hűl, belerakják a babát, éppen hogy csak vizes lesz a háta, és fröcskölik. És egy csomó baba visít mintha a fogát húznák.
Ha belegondolok, hogy belefektetnek annyi vízbe, hogy éppen nedves legyen a hátam, és fröcskölgetnek, én fáznék nagyon, és tuti a babák is fáznak, azért sírnak.
Anyukám úgy fürdetett minket, hogy ellepjen, a fejünket megtartotta és úsztatott, lebegtetett a vízben, és marhára élveztük a fürdést. Így már senki nem csinálja? Mi ez az új divat?
2013. jan. 7. 07:38
11/12 A kérdező kommentje:
jó, persze, ezt értem, hogy a köldökcsonk miatt nem érheti nagyon víz. de nem is arról beszélek, hanem utána. van aki a 6 hónapos gyereket is éppen a vízbe mártja, de ott pancsikolgatja 10 percet. az meg azt sem tudja hogy sírjon. sok helyen látom egyébként ezt.a nagyobb vizet sztem sokkal jobban élvezik, mert abban nem fagyoskodnak
2013. jan. 7. 13:24
12/12 porcukormókus válasza:
A fiam imad furdeni, ugyhogy mi szinte a kezdetektol sok vizben furdetjuk. En hagyom a fejet es a fulet is vizbe merulni, mert teljesen odavan erte. A kislanyunknal is hasonlo volt a helyzet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!