Miért fogdossa mindenki a csecsemőt?
Piszkosul pipa vagyok rá hogy a 6 hetes babámat már úgy kell le vinnem "sétálni" hogy mindenkit meg próbálok elkerülni. Lépten-nyomon aki jön (szomszédok stb...) hozzá akarnak nyúlni és van aki meg is teszi, én meg szinte leblokkolok, és nem tudom ott helyben azt mondani hogy ne haragudj de ne nyúlj hozzá :-S !!!
Miért érez ellenállhatatlan vágyat mindenki az iránt hogy hozzá nyúljon akár csak egy pillanatra is???
mire jó ez?
mi nagyon sokat vártunk a bébire, szóval gondolhatjátok, hogy mennyire babás voltam, de soha nem jutott eszembe hogy hozzá nyúljak egy babához sem akivel találkoztam. Nagyon dühítő :(
Egy kicsit engem is zavart anno, de azárt nem ennyire.
Ha ruhás/betakart testrészt simogattak/fogtak meg, akkor nem szóltam, de ha a kis arcát, kezét (amit utána a szájába vett!) fogdosták, akkor bizony én szóltam.
És más a szomszéd, ismerős az utcán, mint pl. vadidegen a metrón.
nem kell a babákat annyira félteni:)
pár nap és már nem lesz olyan érdekes a kicsi hidd el!!!
de miért kell fogdosni?
már komolyan nem is a baciktól félek, mert hol nincsenek??? hanem irritál
igen én értem mire gondolsz
nekem is első babám sokat vártunk rá
és folyton derékig akartak hajolni a babakocsiba néhány hetes korába
és még én voltam a gonosz anyuka mert szólni mertem
nehezen viseltem ezt az időszakos
most már megoldja egyedül, 10 hónapos, nem hagyja akárkinek fogdosni magát, visít ha olyan ér hozzá akiben nem bízik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!