Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valóban nem adhatok tehéntejet...

Mini88 kérdése:

Valóban nem adhatok tehéntejet a 7 hónapos kisfiamnak? Akkor mit adhatok, mert a tápszerektől nem tudunk kakálni, meg néhánytól visszabukik.

Figyelt kérdés

2013. jan. 6. 16:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%
Hűha mekkora nagymenő anyukák vannak itt! Erre csak azt tudom mondani, hogy egy bolond százat csinál. Tisztázzuk, ti most komolyan anyák vagytok?Mi közötök, hozzá, hogy ő hogy mondja többes számban vagy egyes számban?? Most komolyan milyen lesz a gyereketek ha már ti is ilyenek vagytok..?Szánalmas:( Kedves kérdező próbáljátok ki a tápszert.
2013. jan. 6. 22:49
 12/14 anonim ***** válasza:
65%

Hogyhogy mi közünk hozzá? Ő tett fel egy kérdést, mi pedig válaszoltunk.

Azt írta, ő és a baba nem tudnak kakálni a tápszertől és ezért szeretnének tehéntejet inni. Erre pedig normális hangnemben azt válaszoltuk, hogy ő ne egye a tápszert, ha szorulást okoz neki, ő már ihat tehéntejet is felnőtt(?) létére. A babánál viszont más megoldást kell keresni.

Nem értem, mi a gond ezzel.

2013. jan. 6. 23:02
 13/14 Quorra ***** válasza:
24%

Nem vagyok anyuka, ês nem is tervezem, hogy az leszek. A szánalmas meg az, hogy egyes anyák mennyire buták, milyen idétlenül gügyögnek és gügyögve írnak, pl. babó, pocaklakó, szopi, kaki blabla. Az ilyeneknek terhesség alatt teljesen elcsökevényesedett az agya???

Nem hiába jönnek ide sokan röhögni az írásaitokon!

2013. jan. 7. 09:47
 14/14 anonim ***** válasza:

8-as vagyok és nekem is van egy 9 hónapos kisfiam.

De például ma reggelre kibujt a hatodik foga és nem azt mondom, hogy a hatodik fogunk. Én nem szeretem ezt a többeszámos beszédet! És nem is gügyögök neki. Értelmes szavakat használok ha hozzá beszélek is.Azért mert gyerek még nem hülye. Csak még pici.

2013. jan. 7. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!