Mitől lehet, hogy evés után a kisfiam visszabukik egy csomó ételt? Jól megbüfiztetem, de van, hogy egy fél óra múlva is jön vissza.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 15:53
1/6 anonim válasza:
Pici még? Mert a piciknek még nem zár teljesen a gyomorszájuk, ettől visszajöhet az étel.
2/6 anonim válasza:
KB. fél éves korig ez teljesen normális. Addig amíg nem tu felülni, vagy amíg nem eszik szilárdat, addig ez így maradhat.
Első lányommal extrém volt, 2-3 órával evés után is visszatette a "túrót", és szopi végeztével azonnal dőlt ki belőle...
Semmi gond!
Ha voltatok 6 hetes UH-n, és ott nem mondták, hogy baj lenne a gyomorszájával, akkor végképp nincs ok aggodalomra, mert a reflux kizárva...
3/6 Vilcsianyuja válasza:
Szokj hozzá a gondolathoz, hogy a kisfiad "bukós" baba. Ez van, nem feltétlenül a levegő miatt bukik, az is lehet, hogy hirtelen sokat eszik. Majd kinövi, addig meg mindig legyen kéznél és a feje alatt textilpelus :o) Ha ez már az egészséges növekedésére megy, úgyis szól a gyerekorvos, de normális "kereteken belül" ettől semmi baja nem lesz. Aztán majd kitapasztalod, hogy mikor miért bukik jobban, amit meg lehet előzni. Az én kislányom pl. hason nagyon bukik, ha nagyon izeg-mozog, bukik, ha sokat forog (még csak oldalra és hasra megy hátról), bukik, ha nem sikerül időben felemelnem büfizni, mikor végzett a cicivel, bukik, de olyan is van, hogy kaja után majdnem 3 órával bukik. Egyébkén szépen fejlődik, vidám baba, és őt egyáltalán nem zavarja.
4/6 anonim válasza:
Egyet értek az előttem írókkal.
Csak a türelem segít. Vagy ha tápis, akkor az AR tápszerek. Az én fiam már kb. 11 hós volt, mire fellélegezhettünk. :-)
Kitartás!
(O)
5/6 anonim válasza:
Kislányom nem volt bukos, egyszer-egyszer persze előfordult. Azonban mióta forog többször is előfordul, hogy visszajön a tápi. Evés után büfi, utána próbálom lefoglalni, de nem mindig sikerül, hogy ne forduljon egyből hasra.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!6 hetesen volna ilyen uh?mert minket nem küldtek el.4és fél hónapos a kisfiam és azóta ilyen rossz a helyzet,mióta izeg-mozog,egy pillanatra sem marad nyugton.nem fog éhen maradni,ha visszajön a tej?
2010. ápr. 15. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!