Valóban nem adhatok tehéntejet a 7 hónapos kisfiamnak? Akkor mit adhatok, mert a tápszerektől nem tudunk kakálni, meg néhánytól visszabukik.
Tápszer a legjobb még ilyen korban (persze ha nincs anyatej). Egy éves korig nem ajánlott a tehéntej bevezetése.
Persze a tápszer mellett a hozzátáplálás során tudsz azért olyanokat adni, amik lazítják a székletet: barack, szilva, sütőtök, paradicsom. Ezek segítenek, hogy tudjon kakilni.
Cseréld le a tápszert, amit most iszik és ha lehet, te se azt idd, ha szorulásod van tőle.
Tehéntejet én nem adnék egy 7 hónaposnak.
Mi is ezzel küzdöttünk sokáig Aztán meglett a megoldás.Van egy fajta tápszer ami nagyon bevált.Egyik napról a másikra minden megoldódott.
Novalac IT tápszert írattam fel a gyerekorvossal.
Receptre 1500Ft és nekünk nagyon megérte az árát..
Akkor te ne egyél tápszert, ha nem tudsz tőle kakilni, te már nyugodtan ihatsz tehéntejet.
A baba viszont nem.
Utolsó válaszolók: nagyon undokok vagytok.
Tehéntejet én sem adnék, próbálgatni kell. az egyik ismerősöm gyereke csak úgy itta meg a tápszert, ha azbabteát is kevertek bele. Azért előbb próbálj ki többfélét, mielőtt kutyulni kezdesz, mert ezek tele vannak tök felesleges cukorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!