Egy éves a lányom és nem engedi, hogy megossam a fogát azzal az ujjra húzható fogkefével. Mit tegyek? Próbálkozzak esetleg neki való fogkrémmel?
Vegyél egy gyerekfogkefét, és Nenedent gyerekfogkrémet (ezt nem baj, ha lenyeli, mert fluoridmentes). Így biztos jobban fogja élvezni a fogmosást.
Ez a fogkrém 600 Ft körül van a dm-ben: [link]
azt akartam írni amit a 2es írt :)
amúgy nálunk volt egy időszak amikor nem volt hajlandó fogat mosni 1,5 évesen, dacoskodott. akkor fürdés után becsavartam a törülközőjébe és úgy mostam meg a fogát, pár nap alatt feldolgozta, hogy ez egy olyan doolog amiből nem engedek :) a másik, hogy miután megmostad a fogát, add a kezébe a fogkefét, rágcsálja kicsit, ezt szokták élvezni, annyira akár, hogy még a fogmosást is tűrik, csak hogy aztán megkapják a "jutalmat" :)
Én akkor már gyerek fogkefével és Nenedent fogkrémmel mostam a fogát a lányomnak.
Vegyél neki ilyen figurás fogkefét,mindjárt szívesebben fogja engedni.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!