Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy éves a lányom és nem...

Egy éves a lányom és nem engedi, hogy megossam a fogát azzal az ujjra húzható fogkefével. Mit tegyek? Próbálkozzak esetleg neki való fogkrémmel?

Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, persze, hogy gyerekfogkremmel mosd. A felnott fogkrem csipi. Ha igy sem oke, akkor sima gyerekfogkefet is probalhatsz. A kisfiam 3 eves, es meg o sem birja a felnott fogkremet.
2013. jan. 6. 16:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Vegyél egy gyerekfogkefét, és Nenedent gyerekfogkrémet (ezt nem baj, ha lenyeli, mert fluoridmentes). Így biztos jobban fogja élvezni a fogmosást.

Ez a fogkrém 600 Ft körül van a dm-ben: [link]

2013. jan. 6. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, szívesebben veszi a szájába, ha érzi rajta, hogy "finom". Az én lányom sem engedte sokáig a fogmosást. Nem is akarta erőltetni, nehogy azt szokja meg, hogy ez egy rossz dolog. Most másfél éves és már mindig megengedi, hogy megmossam neki. Az ujjra húzhatót már lecseréltük, mert állandóan megharapott.
2013. jan. 6. 16:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, többet segítettetek, mint a védődnőm!!
2013. jan. 6. 17:15
 5/6 anonim ***** válasza:

azt akartam írni amit a 2es írt :)

amúgy nálunk volt egy időszak amikor nem volt hajlandó fogat mosni 1,5 évesen, dacoskodott. akkor fürdés után becsavartam a törülközőjébe és úgy mostam meg a fogát, pár nap alatt feldolgozta, hogy ez egy olyan doolog amiből nem engedek :) a másik, hogy miután megmostad a fogát, add a kezébe a fogkefét, rágcsálja kicsit, ezt szokták élvezni, annyira akár, hogy még a fogmosást is tűrik, csak hogy aztán megkapják a "jutalmat" :)

2013. jan. 6. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Én akkor már gyerek fogkefével és Nenedent fogkrémmel mostam a fogát a lányomnak.

Vegyél neki ilyen figurás fogkefét,mindjárt szívesebben fogja engedni.,

2013. jan. 7. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!