Mivel próbálkozzak még?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak 2 hete a reggeli tápszer mellé már adok rendes reggelit. Azzal vagyok gondban, hogy a kenyeret magában megeszi, nagyon szépen megrágja és lenyeli, de ha teszek rá sajtkrémet, vagy májkrémet 2-3 falat után nem kell neki. Ami még bejön neki a lekváros kenyér, abból rengeteget megeszik. Mit tegyek, hogy mást is egyen, nem adhatok neki mindig kenyeret magában, vagy lekvárral. Van valami ötletetek? Ja a virsli, és a felvágott se jött be beki. Most 10 hónapos. Más volt hasonló helyzetben?2012. aug. 26. 22:14
1/3 anonim válasza:
Az én lányaim meg fordítva vannak bekötve, leesznek minden feltétet, a kenyeret meg otthagyják...
Sajtot ha kockáznál neki? Paradicsom? (Nálunk meg vannak veszve a kicsi koktélparadicsomért, marokszám eszik)
Adhatsz neki pl. heti egyszer még főtt tojást is. Próbálj különböző szendvicskrémeket kikeverni, pl. darált sonka-reszelt sajt-tejföl (esetleg egy csepp mustárral), és utána engedd, hogy ő egy kiskanállal kanalazgassa.
Egyébként hogy áll az ízekkel? Hogy főzöl neki? ízesítve, fűszerezve, vagy csak natúr? Mert lehet, hogy az a baja, hogy még fura neki a sós-fűszeres ízvilág (a lekvár ismerős már neki a gyümölcspürék által)
2/3 anonim válasza:
Kalács, vagy valami hasonlóan puha péksütemény?
3/3 A kérdező kommentje:
lehet azzal van a gond, hogy én főzök neki de még külön, mert próbálkoztam a nekünk készült kajával, és még nem igazán jön be neki, szóval inkább a natur ízeket kedveli.Tegnap pl spagettit csináltam és a tészta tetszett neki, de ha szószt is raktam rá kiköpte. Emiatt is el vagyok keseredve, mert nem eszi a mi kajánkat, és nem tudom mikor fogja megszeretni.
2012. aug. 27. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!