Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most mivel próbálkozzak?...

Most mivel próbálkozzak? Semmit nem fogad el.

Figyelt kérdés

Kislányom jövő héten lesz 6 hónapos. Anyatejes. Próbáltam az őszilét,és az almát kóstoltatni,de nem fogadja el,kirázza tőle a hideg és köpködi, a tápszerrel is ezt csinálta, mikor kevesebb tejem volt és próbáltam neki adni.

Mivel próbáljam a hozzátáplálást most? Tejpéppel vagy ilyenkor hogyan tovább?

2011. jan. 16. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Csináld azt, hogy az alma vagy az őszipürébe keversz neki egy kis anyatejet, hogy ismerősebb legyen az íze. Illetve krumpliba is tehted, annak elég semleges íze van, hátha az tetszik neki. Tejpépet ne adj, attól csak hízik. Ha nagyon nem tetszik semmi, akkor várj egy hetet és próbálkozz újra.
2011. jan. 16. 12:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmit ne erőltess.Kevés a tejed?,mert ez akkor jelent gondot.A sógornőm első kislánya 1 éves koráig nem volt hajlandó semmilyen szilárd ételt elfogadni.Mondjuk Ő 3 hónapos korától tápszeres volt,de nagyon hasonló a helyzet,mint Nálatok.Néha kóstoltass almát vagy répát,esetleg krumplit.Ha nem kell neki,hagyd egy pár napig.Ha nincs tejed és semmit nem fogad el,kérj szakszerű segítséget.Sok sikert
2011. jan. 16. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:

kisfiam is most kezd kostolni. tápszeres 4hós. az alma barack banán nem megy magában, de ha az alma és a banán van együtt az csuszik.

én keverek neki össze gyümiket igy elsőre is. lehet nem tul helyes, de ha nem eszi meg másképp akkor legalább igy. holnap krumplit eszik majd - ha akar- de teszek neki picike sot. icipicit.

a nagyobbnak is igy csináltam, semmi de semmi baja nem lett.

ja és kb két hét mlva probáliom ujra ami most nem ment.

minden jót nektek.

2011. jan. 16. 12:36
 4/4 anonim ***** válasza:
mi is így jártunk, semmi nem ízlett, 6 hósan kezdtük a kóstolás, majdnem 7 hós koráig nem akart semmit megenni, akkor viszont a sütőtök ízlett neki, mindennel. Azóta már több mindent megeszik, nemsokára 8 hós, viszont étvágytalan (nem vashiányos, voltunk vérvételen), az a gyanúm, hogy a foga... Ja,és mi abban a 3 hétben, míg nem akart csak szopizni, addig 3-5 naponta nyalintottam valamit neki, nem kellett, akkor hagytam, nem erőltettem, sehogyan. Végül kétségbeesésemben kapott sütőtököt. Viszont krumpli se volt jó, semmi ilyen "hagyományos", de tejjel, se natúr. Vannak ilyen babók, kitartás!
2011. jan. 16. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!