Barackkóstoltatáskor piros foltok jelentek meg a babám arcán, fején. Szerintetek még nem érett meg rá? . Most kezdtük a 7 hónapot. Mikor próbálkozzak még vele és hogyan?
Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 11:46
1/3 anonim válasza:
Most mindenféleképpen hagy egy kis szünetet, minimum egy hetet és aztán próbáld újra.
2/3 anonim válasza:
Maga a hozzá táplálásra megérett már, 7 hósan már tudnia kell ilyeneket feldolgoznia.
DE alergia érzékenység lehet rá.
Elsönek igaza van adjál neki almát vagy répát. 1-2 hét után csak barackkal próbálkozz megint és ha akkor nem pirosodik akkor valami mástól volt. ha megint pirosodik akkor barackot kb 1,5 éves koráig minimum elfelejteni.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat! Annak lehet köze, hogy általam fagyasztott barack? Megpucoltam, négyfelé vágtam, kimagoztam, majd fóliába tekertem. Lehet, hogy számít a barack fajtája is? Amikor már kezdett elfogyni a piacon, találtam még egy zöldséges-gyümölcsös árusnál, és gyorsan fagyasztottam, hogy legyen télire.
2012. dec. 20. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!