Hogyan és mivel próbálkozzak, hogy ne kelljen éhesen állandóan a babám?
Figyelt kérdés
3x eszik kb 150ml tápszert, lefekvés előtt 180ml, éjfélkor felkel 120 ml-t eszik, utána pedig 2-körül is eszik 120ml-t és óránként, félóránként kel . Próbáltam cumit adni, de nem kell, itatni, de azzal is csak fél órát bír ki. Kell neki a kaja, de szerintem egy 5 hós babának nem kellene ennie ennyit éjjel. Mit adjak és mennyit, hogy jobban aludjon?2012. szept. 6. 11:18
1/5 anonim válasza:
Este adj neki valami táplálóbb kaját,éjjel pedig ne etesd,csak inni kapjon.
2/5 anonim válasza:
Biztos, hogy mindig az éhség miatt kel? Nem lehet, hogy inkább a visszaalvással van gondja? Ha tuti, hogy éhes, akkor szerintem mielőtt ti is lefekszetek aludni (pl. 10-11 felé) próbálkozzatok meg az álometetéssel. Nálunk ez bevált. Figyeltük, hogy a picur mikor van éppen mély alvási szakaszban. Akkor kivettük, álmában megetettük tápszerrel, majd visszatettük. Így tovább bírta és etetésközben sem ébredt fel.
HA-s tápszert kap a babátok? Mert ha nem, akkor kipróbálhatjátok a Beba Goog night! tápszert is. Az jóval sűrűbb, és gondolom laktatóbb is.
3/5 anonim válasza:
Lehet ideje lenne kezdeni kóstoltatni. Este esetleg egy kis tejpépet már kaphatna szerintem!
4/5 A kérdező kommentje:
Próbáltuk az álometetést, de egy idő után nem vált be. Milumil 1 optimát kap. Addig nem alszik el, amíg meg nem etetem vagy itatom és mivel éjjel kevesebbet eszik egyszerre, többet is kel.
2012. szept. 6. 12:56
5/5 anonim válasza:
Eszembe jutott még valami: nem lehet, hogy már váltanotok kéne a kettes tápira? Lehet nem elég a tápértéke már az egyesnek. Nem?
Lassan kóstoltatni is kezdhetsz szerintem, hadd szokja az ízeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!