Mi baja lehet a gyermekemnek, ha olyan fogkrémmel mostam a fogát hosszú ideig (1év), ami fluoridot tartalmaz és lenyelte?
Ja attól semmi baja nem lesz!
Én is ettem tök fini volt! Akkor szoktam le mikor véletlen a kézkrémet vettem le a polcról! :D
Találtam neked egy cikket.
Van olyan város (valahol külföldön) ahol fluoriddal mérgezték az embereket, még régen, amit isznak vizet, abba raktak nagyon sok fluoridot, és az összes ember csontritkulásos lett, csontelváltozások, degeneráció.
Van egy fogászati kezelés, amivel a kisgyerekek fogait kezelik fluoriddal, a fogorvos sokat használt fel és az adott páciens kisgyerek meghalt.
Amit iszunk ásványvizet, vagy használunk fogkrémet tartalmazzák a fluoridot, de csak épp annyit amennyibe nem halunk bele, csak éppen tönkretesz. Blokkolja a tobozmirigyet, aminek igen fontos szerepe van, roncsolja a csontokat. Mind ez több évtizedek, mire kialakul és van látható jele, de folyamatosan leamortizálja az embert.
Ajánlom neked, és mindenkinek hogy fluor mentes vizet igyon és fluor mentes fogkrémet használjon.
Am a Gabi fogkrémet én is ettem kis koromban :D Én életemben mindig is fluoros fogkrémmel mostam fogat.
Nemtudom hogy ennek tehető-e be, de nekem van csont elváltozás mindkét lábamban...
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!