Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pelenka választásban kérnék...

Pelenka választásban kérnék szépen segítséget. Tudtok ajánlani valami jót?

Figyelt kérdés

16 hónapos kisfiamnál eddig pamperst használtunk, szuper volt, maximálisan elégedett voltam vele.

Mostanában azonban minden reggel átpisili a pelust. Szegénykém tiszta pisi reggelre. Melyik pelust ajánlanátok, ami olyan vékony, kényelmes, mint a pampers, de kicsit többet bír. Csak éjszakára kellene, mert nappal tökéletes a mostani.

Ami még fontos, hogy nagyon kis vékony combú a babám, így pl a huggiest rá se tudtam adni, mert löttyögött rajta. :)

2012. dec. 29. 10:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Mielőtt belekötsz valóban reggelt írtam, de az általában hajnal 4. Nekem reggel, mert olyankor már sokszor nem bírok visszaaludni.

Amúgy érdekes, hogy mindenki tudott kedvesen, segítőkészen írni, de mindig kell egy, aki lehúzza ezt az oldalt!

Nehogy legyen egy kérdés, ahol kultúráltan folyik a beszélgetés!

2012. dec. 29. 12:54
 12/19 anonim ***** válasza:
42%
Libero, DM-es, Mülleres, Bella Háppy, nekünk ezek váltak be, de közülük a Háppy a legjobb ár-érték arányú ha kifogod akciósan. A Müllerben meg a Rossmannban láttam pelsumintákat is, lehet hogy jó ötlet lenne kipróbálni így és nem komplett csomagra rááldozni. De mondom, nekünk a Háppy nagyon bevált, libero minőség a dizájnt leszámítva, csak sokkal olcsóbb!
2012. dec. 29. 12:55
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves utolsó hozzászóló! :)
2012. dec. 29. 12:56
 14/19 anonim ***** válasza:
DM babylove minden méretben bevált. Bár az én gyerekem vastagcombú :)
2012. dec. 29. 13:28
 15/19 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

A libero nálunk este 7től reggel 10ig simán bírja. A lányom este 8tól alszik reggel 10ig.

2012. dec. 29. 13:44
 16/19 anonim ***** válasza:
11 hónapos kisfiú,neki nappalra Happy Bella és éjszakára csak a Libero vált be.
2012. dec. 29. 15:25
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm Lányok! Már vettem is, este teszteljük! :)

Utolsó, küldhetem hozzád a kisfiam továbbképzésre! Ilyen jó alvást soha nem produkált! ;D Ha egyszer véletlenül alhatunk reggel 7-ig már piros betűkkel írjuk a naptárba! :D

2012. dec. 29. 15:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Azt gondoltam, csak én vagyok ilyen, hogy nappalra és éjszakára másfajta pelust használok. De úgy látom, nem :)

Nappalra pamperst vagy bellát használok, mikor melyik olcsóbb. Éjjelre viszont csak liberót.

2012. dec. 29. 17:15
 19/19 anonim ***** válasza:

Most a pampers baby dry pelusban van egy plusz réteg pisi szívó szivacs vagy mi :))

Igaz én angliában élek, de hátha nemsokára Magyarországra is odaér :)

2013. jan. 2. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!